ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο κος Κώστας Γωνιωτάκης υποψήφιος στις δημοτικές εκλογέςΤην υποψηφιότητα του με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού ανακοινώνει ο Κωνσταντίνος Γωνιωτάκης.

«Συμπληγάδες συγκρίσεις (Κική Δημουλά)

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Περιμένω. Σε φουαγιέ θεάτρου.

Ώσπου ν’ αρχίσει η παράσταση

swell adv 2021

βλέπω τι παίζεται πλαγίως

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

εντός ενυδρείου που διασκεδάζει

την αναμονή.

Τετράγωνο περίπου σαν κουτί

παπουτσιών στο νούμερο της υπερβολής.

Σε γωνία σφηνωμένο για να γεύονται

διπλή ασφυξία οι τοίχοι.

Μικρά ψαράκια όσο το χρυσαφί του ήλιου

επάνω σε χρυσόμυγας ξεριζωμένο βόμβο

τρέχουν πανικόβλητα. Σκυλόψαρο τζάμι τα κυνηγά.

Νάνος βυθός. Τον γαργαλάει εύκολα

με τα κοντά της δαχτυλάκια η επιφάνεια.

Συνθλίβεται η πλεύση συχνά

στις συμπληγάδες πέτρες – χαλίκι

εύρημα στεριανό.

Κάθε τόσο αγωγός κρυμμένος στέλνει

βίαιο αέρα φουρτουνιάζει κάπως η ανία

φύκια ξεμαλλιάζονται με πλαστικόν

ολοφυρμό. Για λίγο

καταποντίζεται η ορατότης. Ώσπου

μισοπνιγμένη την τραβάνε κατά πάνω
κάτι φυσαλίδες οξυγόνου μικρές
σαν καρφίτσας κεφαλάκι που βγαίνουν
από των ματιών μου τη λιγοστή φιάλη.

Τι λυπάσαι, χρυσόψαρα είναι
ούτε που γνώρισαν θάλασσα ποτέ τους.

Και μείς πόσο τάχα γνωρίσαμε;
Κι όμως το νοσταλγούμε αυτό το διόλου.

Γεννήθηκα στη Λάρισα το 1984 όμως μεγάλωσα στον Άγιο Νικόλαο.  Ο πατέρας μου Μιχαήλ Γωνιωτάκης (με καταγωγή από τη Φουρνή και το Βρουχά Μεραμβέλλου) ήταν οικονομολόγος-καθηγητής στο τεχνικό λύκειο Νεάπολης καθώς και στο ΤΕΕ-ΕΠΑΛ Αγίου Νικολάου. Η μητέρα μου Ευσταθία Παπαγεωργίου-Γωνιωτάκη (με καταγωγή από τα Φάρσαλα Λαρίσης) είναι συνταξιούχος εφοριακός. Είμαι παντρεμένος με τη Γιαχανατζή Ιωάννα νηπιαγωγό στο νηπιαγωγείο Καλού Χωριού και έχουμε ένα γιο. Ολοκλήρωσα τη πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση μου στον Άγιο Νικόλαο και στη συνέχεια σπούδασα στη σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών Ε.Μ.Π.. Μετά και την ολοκλήρωση των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων, ζω και εργάζομαι στον Άγιο Νικόλαο διατηρώντας τεχνικό γραφείο. Είμαι μέλος του ΤΕΕ από το 2010 και έχω συμμετάσχει σε μελέτες τοπογραφίας, οδοποιίας, μελέτες αναπλάσεων καθώς και υδρολογικές-υδραυλικές μελέτες. Είμαι τελειόφοιτος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη διαχείριση τεχνικών έργων (project management). Επίσης από το 2018 είμαι αντιπρόεδρος του συλλόγου τοπογράφων Κρήτης (Λασιθίου-Ηρακλείου).

Είμαι μέλος στο λιμενικό ταμείο καθώς και μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Νικολάου. Μέχρι σήμερα είμαι ΥΑΛΕ Αγίου Νικολάου (επί θητείας μου συντάχθηκε το ΣΑΛΕ Αγίου Νικολάου βάσει του ISPS κωδικού, που εκκρεμούσε χρόνια και βάσει αυτού διαμορφώνεται πλέον το λιμάνι μας ώστε να πληροί τις διεθνείς προδιαγραφές που επιβάλλονται για την ομαλή λειτουργία του).

Συνεχίζω να συμμετέχω στο δημοτικό συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη γιατί θεωρώ ότι μπορούμε και πρέπει να υλοποιήσουμε κάποια έργα που είχαμε προγραμματίσει και λόγω των δύσκολων συνθηκών που υπήρξαν και υπάρχουν στη χώρα μας, δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε. Αυτές οι ενέργειες, αυτές οι προσπάθειες δεν πρέπει να χαθούν. Θεωρώ ότι με την επανεκλογή του συνδυασμού μας που αποτελείται από μία δυνατή ομάδα ανθρώπων με διαφορετικές αντιλήψεις και ιδεολογίες θα βοηθήσουμε τον τόπο μας.»

Μαζί συνεχίζουμε!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button