ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο κος Γιώργος Μπελούκας υποψήφιος στις δημοτικές εκλογέςΑγαπητοί μου Συνδημότες, Αποφάσισα να διεκδικήσω μια θέση στο επόμενο Δημοτικό μας Συμβούλιο. Η απόφαση μου αυτή υπαγορεύτηκε κυρίως από την αγάπη μου προς τον τόπο μας. Πιστεύω ότι έχω και τις δυνάμεις και τα προσόντα να υπηρετήσω τον Δήμο Αγίου Νικολάου.

Ο κος Γιώργος Μπελούκας υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές 2

Με όπλα την πλούσια πολιτική και συνδικαλιστική μου δράση και τις γνώσεις μου από την ενασχόληση με τα κοινά, έχω όρεξη να εργαστώ με πάθος για το καλό και την ευημερία του Δήμου μας. Όραμα μου είναι η ανάπτυξη του τόπου μας και να αποκτήσουν τα χωριά μας το χαμένο τους πρόσωπο.

Κύριος στόχος μου, να δοθούν κίνητρα στους νέους ανθρώπους να παραμείνουν στον τόπο και να αξιοποιήσουν τις δυνάμεις τους. Να γίνει ο Δήμος Αγίου Νικολάου ένας τόπος, όπου αξίζει να ζεις!! Σας καλώ να στηρίξετε με την ψήφο σας το Συνδυασμό μας, αλλάΖουμε τον Δήμο με επικεφαλής τον Νίκο Κοκκίνη, διότι υποσχόμαστε την υλοποίηση ενός επιμελημένου και ρεαλιστικού προγράμματος, το οποίο μπορεί να δώσει μια νέα ώθηση στον Δήμο μας.

Ο κος Γιώργος Μπελούκας υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές 3

Σας καλώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας, να δώσετε την ευκαιρία και τη δύναμη σε ένα άνθρωπο που θέλει να παλέψει για τον τόπο και θα είναι δίπλα σας στις καθημερινές αγωνίες και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Σε αυτό τον αγώνα σας ζητώ να είστε συνεργάτες μου. Δεσμεύομαι ότι στο τέλος της επόμενης Δημοτικής Περιόδου θα είμαι σε θέση να σας κοιτάξω στα μάτια και να σας πω ότι τίμησα την εμπιστοσύνη σας.

Η ψήφος σας θα είναι για μένα τιμή.CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close