ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο κος Φίλιππος Μαστορής υποψήφιος στις δημοτικές εκλογέςΤην υποψηφιότητα του με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού ανακοινώνει ο Φίλιππος Μαστορής.

«Γεννήθηκα το 1977 και μεγάλωσα στον Άγιο Νικόλαο. Αποφοίτησα από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και διατηρώ τεχνικό γραφείο. Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος από το 2004, είμαι αντιπρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος (Τμήμα Ανατολικής Κρήτης) ενώ διατέλεσα μέλος της αντιπροσωπίας του ΤΕΕ/ΤΑΚ και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Διατηρώ την ιδιότητα του Πιστοποιημένου Εκτιμητή Ακινήτων του Υπουργείου Οικονομικών, του Ενεργειακού Επιθεωρητή και του Ελεγκτή Δόμησης. Συνεργάστηκα ως Σύμβουλος Υποστήριξης έργων Ε.Σ.Π.Α. με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λασιθίου και συμμετείχα ως μέλος του συμβουλίου Πολεοδομικών θεμάτων &
Αμφισβητήσεων περιφερειακής ενότητας Λασιθίου.

Υπήρξα αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Αγίου Νικολάου και πλέον είμαι μέλος του διοικητικού συμβουλίου.
Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η πρόταση που μου έγινε από το δήμαρχο Αντώνη Ζερβό να συμμετάσχω ενεργά ως υποψήφιος και μέλος της ομάδας του. Ανταποκρινόμενος σε αυτή την προσωπική πρόκληση, σε ένα τόσο δύσκολο περιβάλλον, όπως διαμορφώνεται από τις κοινωνικοοικονομικές συνθήκες, θα ήθελα να συμβάλω ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής στην πόλη μας.

swell adv 2021

Θεωρώ σημαντικό, στα πλαίσια των δυνατοτήτων του ο καθένας, να συμμετέχει ενεργά σε κοινές δράσεις, κάνοντας πιο δημιουργική, λειτουργική και ευκολότερη την καθημερινότητα. Βασικό συστατικό σε ένα Δήμο θεωρείται το οδικό δίκτυο, τα κτίρια και οι υποδομές, ωστόσο πιστεύω ότι οι πολίτες, ως τελικοί αποδέκτες, πρέπει να ζουν μέσα σε
αυτόν τον ιστό με ασφάλεια και όραμα για ένα καλύτερο μέλλον.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Πιστεύοντας στην ικανότητα και το έργο του Αντώνη Ζερβού θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον διαβίωσης φιλικότερο, πιο οργανωμένο και καινοτόμο, ανταποκρινόμενο στις σύγχρονες απαιτήσεις.»

Μαζί συνεχίζουμε!!!


Σχετικά άρθρα

Back to top button