ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο κος Ελπιδοφόρος Αλέξης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλοςΤην υποψηφιότητα του με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού ανακοινώνει ο Ελπιδοφόρος Αλέξης.

«Γεννήθηκα το 1987 στον Άγιο Νικόλαο, όπου μεγάλωσα και διαμένω μόνιμα. Είμαι απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών. Έχω παρακολουθήσει το πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Πειραιώς «Επιχειρηματικά σχέδια στον κλάδο του τουρισμού» και παρακολουθώ το πρόγραμμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών «Ψηφιακό Μάρκετινγκ και Κοινωνικά Δίκτυα».

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Δραστηριοποιούμαι από το 2009 στο χώρο της Διαφήμισης και της Κατασκευής Ιστοσελίδων.

Ξεκίνησα το 2015 την ειδησεογραφική ιστοσελίδα www.topnews.gr με κεντρική
έδρα στον Άγιο Νικόλαο και την ίδια χρονιά την i-Web.gr με εξειδίκευση στο Ψηφιακό και Τουριστικό Μάρκετινγκ και την Κατασκευή Ιστοσελίδων. Είμαι συνιδρυτής και διαχειριστής της Τ.Α. Media Ι.Κ.Ε.

swell adv 2021

Διατηρώ το τεχνικό – κατασκευαστικό γραφείο Alphadesign-Alphabuild με την αδερφή μου Υπαπαντή Αλέξη, Αρχιτέκτων Μηχανικό Ε.Μ.Π. Ο αδελφός μου Σπυρίδων Αλέξης, Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π., εργάζεται στο τμήμα βελτίωσης και σχεδιασμού σε μονάδα παραγωγής βιομηχανικών μηχανημάτων.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Οι γονείς μου είναι ο Μιχάλης Αλέξης και η Αρετή Τζανακάκη – Αλέξη.

Με βάση και κύριο γνώμονα ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας, αφουγκραζόμενος τα προβλήματα και τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, συμμετέχω στον συνδυασμό «Δικαίωμα στην Πόλη» του Δημάρχου Αντώνη Ζερβού.

Μπορούμε να δώσουμε την αναγκαία αναπτυξιακή ώθηση και να ανοίξουμε νέους δρόμους δημιουργίας για ένα καλύτερο αύριο.

Τι θα ήθελα να αλλάξω στον τόπο μας;

Άγιος Νικόλαος, ένας Σύγχρονος και Καινοτόμος Δήμος.

Οι νέες τεχνολογίες στην υπηρεσία του Δημότη

Βαδίζοντας προς την τρίτη δεκαετία του 21ου αιώνα, είναι απαραίτητη η ψηφιακή σύνδεση Πολιτών – Δήμου, καθώς και η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών. Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας, την ενσωμάτωση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην καθημερινότητα των Πολιτών, αλλά και την ολοένα αυξανόμενη ενεργή συμμετοχή των Δημοτών, η ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου αποτελεί μονόδρομο για την απλοποίηση των διαδικασιών συναλλαγής και εξυπηρέτησης.

Με όχημα τις νέες τεχνολογίες στην υπηρεσία του Δημότη, κωλυσιεργίες παλαιότερων ετών μπορούν να εξαλειφθούν.

Σύγχρονες μορφές τουρισμού και μελλοντικές τάσεις

Ιδιαίτερη έμφαση πρέπει να δοθεί στον τουρισμό και τις σύγχρονες μεθόδους του. Το άνοιγμα σε νέες αγορές θα σπάσει το φράγμα της εποχικότητας. Ο Δήμος μας μπορεί να γίνει τουριστικός προορισμός τεσσάρων εποχών με τον σωστό σχεδιασμό. Αρχικά, με την ανάδειξη και αξιοποίηση των ιδιαίτερων στοιχείων του πολιτισμικού αποθέματος του τόπου μας, αλλά και με την ταυτόχρονη αναζήτηση για εναλλακτικές, λιγότερο διαδεδομένες μορφές τουριστικής ανάπτυξης, όπως είναι ο συνεδριακός τουρισμός.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για έναν Δήμο Σύγχρονο και Καινοτόμο, που θα είναι στην υπηρεσία κάθε Δημότη, χωρίς διακρίσεις και με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής ΟΛΩΝ ΜΑΣ.»

Μαζί συνεχίζουμε!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button