ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο κος Διονύσης Μουλιανιτάκης υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές

Την υποψηφιότητα του με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού ανακοινώνει ο Διονύσης Μουλιανιτάκης. «Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1972. Σε ηλικία 10 ετών μετακομίσαμε οικογενειακώς  μόνιμα στον Άγιο Νικόλαο.

Είμαι παντρεμένος με την Νταγιαντά Άρτεμις, δασκάλα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου και έχουμε ένα γιο το Νικόλα μαθητή γυμνασίου. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής Αγωγής του πανεπιστημίου της Ρουμανίας
Babes Bolyai του Κλουζ Ναπόκα, με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση.

caffeine adv 2021

Εργάζομαι ως αναπληρωτής εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής από το 2004 σε σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης και φέτος υπηρετώ στο 3 ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου και στο Δημοτικό Σχολείο Ελούντας και είμαι αντιπρόεδρος στο σύλλογο εκπαιδευτικών Π.Ε. Μεραμβέλλου – Οροπεδίου.

Ως προπονητής καλαθοσφαίρισης ασχολούμαι από το 2003 με τα τμήματα υποδομής του Α.Ο. Αγίου Νικολάου και τα παιδικά εφηβικά τμήματα με τα οποία λαμβάνουμε μέρος στα παγκρήτια πρωταθλήματα μπάσκετ. Επίσης είμαι υπεύθυνος περιφερειακός προπονητής του νομού Λασιθίου.

neratzoulis neo

Είμαι εκλεγμένο μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Νικολάου με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου Αντώνη Ζερβού και αυτή η ενασχόλησή μου τα τελευταία χρόνια με τα κοινά με οδήγησε στην απόφαση να είμαι ξανά υποψήφιος με τον συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη, καθώς η προσφορά δεν έχει αρχή και τέλος και πάντα υπάρχουν περιθώρια να προσφέρεις περισσότερα στον τόπο σου.»

Μαζί συνεχίζουμε!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Σχετικά άρθρα

Back to top button