ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο κος Αστρίτ Γκίστη υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές

Την υποψηφιότητα του με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού ανακοινώνει ο Αστρίτ Γκίστη. «Γεννήθηκα το 1969. Είμαι παντρεμένος με την Λαουρέτα Γκίστη και έχω δύο παιδιά
από τα οποία το ένα σπουδάζει στο πανεπιστήμιο της Λευκωσίας στην Κύπρο και το άλλο είναι μαθητής της Γ΄ Λυκείου.

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Γεωπονικής του Πανεπιστημίου της Κορυτσάς, ενώ η γυναίκα μου, περαίωσε τις Πανεπιστημιακές της σπουδές στο Πανεπιστήμιο των Τιράνων, λαμβάνοντας το δίπλωμα της κτηνιάτρου.

caffeine adv2020b

Ζω στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης τα τελευταία 23 χρόνια. Δραστηριοποιούμε ως ελεύθερος επαγγελματίας, ενώ έχω ενεργή δράση σε εθελοντικές πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται. Αποφάσισα να θέσω για πρώτη φορά υποψηφιότητα στις επικείμενες δημοτικές εκλογές προκειμένου να ενισχύσουμε τον δήμο μας, με κάθε τρόπο.

Οι προκλήσεις μπροστά μας ορατές!

neratzoulis neo

Οι δυνατότητες ακόμα μεγαλύτερες.

Συνεργαζόμενοι με την στήριξη όλων των μελών του συνδυασμού αλλά πρωτίστως των κατοίκων του δήμου, με υποψήφιο δήμαρχο τον Αντώνη Ζερβό – παρά τις υπαρκτές δυσκολίες – καλούμαστε και θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε κάθε δυσκολία …. Ώστε να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο, ανταγωνιστικό, πραγματικά όμορφο Δήμο.»

Μαζί συνεχίζουμε!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Back to top button