ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο κος Αντώνης Μαυρής υποψήφιος στις δημοτικές εκλογέςΑποτελεί ιδιαίτερη τιμή η πρόσκληση για συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του δημάρχου Αντώνη Ζερβού. Πιστεύω πως πρέπει να συνεχίσει και να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό και το έργο του.

Για τον λόγο αυτό και αποδέχθηκα την πρόταση. Ευχαριστώ τις φίλες και τους φίλους που με ενθάρρυναν σε αυτή την απόφαση, και που με ενθουσιασμό εξέφρασαν την στήριξη τους.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο, και υποχρέωση μας είναι όχι μόνο να νοιαζόμαστε και να κάνουμε κριτική, αλλά να αποδεχόμαστε και την ευθύνη όταν κληθούμε, με την εμπειρία, την θέληση και τις γνώσεις μας, να τον βοηθήσουμε να γίνει ακόμα καλύτερος.

Πιστεύω στην σύνθεση απόψεων, την συνεργασία, την κατάργηση διαχωριστικών και κομματικών γραμμών. Εχω μάθει στη ζωή μου να μιλώ με ευθύτητα και να εκφράζω τη γνώμη μου, χωρίς ωραιοποιήσεις.

swell adv 2021

Το νέο δημοτικό συμβούλιο περιμένουν αρκετές προκλήσεις και πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε χωρίς προκαταλήψεις και εκπτώσεις στην αλήθεια. Υπάρχουν πολλά ακόμα που πρέπει να γίνουν στις πόλεις και τα χωριά.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Αλλά και πολλά θέματα που πρέπει ως κοινωνία να τα αντιληφθούμε διαφορετικά, ώστε να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας.

Προσωπικά δεσμεύομαι, πως αν με στηρίξετε με την προτίμηση σας, θα γίνω η φωνή σας μέσα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο για κάθε δίκαιο αίτημα και ιδέα που θα βοηθήσει τον τόπο μας να πάει μπροστά.

Αντώνης Γ. Μαυρής

Μαθηματικός


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button