ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο κος Αντώνης Μαυρής υποψήφιος στις δημοτικές εκλογέςΑποτελεί ιδιαίτερη τιμή η πρόσκληση για συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του δημάρχου Αντώνη Ζερβού. Πιστεύω πως πρέπει να συνεχίσει και να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό και το έργο του.

Για τον λόγο αυτό και αποδέχθηκα την πρόταση. Ευχαριστώ τις φίλες και τους φίλους που με ενθάρρυναν σε αυτή την απόφαση, και που με ενθουσιασμό εξέφρασαν την στήριξη τους.

Ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο, και υποχρέωση μας είναι όχι μόνο να νοιαζόμαστε και να κάνουμε κριτική, αλλά να αποδεχόμαστε και την ευθύνη όταν κληθούμε, με την εμπειρία, την θέληση και τις γνώσεις μας, να τον βοηθήσουμε να γίνει ακόμα καλύτερος.

Πιστεύω στην σύνθεση απόψεων, την συνεργασία, την κατάργηση διαχωριστικών και κομματικών γραμμών. Εχω μάθει στη ζωή μου να μιλώ με ευθύτητα και να εκφράζω τη γνώμη μου, χωρίς ωραιοποιήσεις.

Το νέο δημοτικό συμβούλιο περιμένουν αρκετές προκλήσεις και πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε χωρίς προκαταλήψεις και εκπτώσεις στην αλήθεια. Υπάρχουν πολλά ακόμα που πρέπει να γίνουν στις πόλεις και τα χωριά.

Αλλά και πολλά θέματα που πρέπει ως κοινωνία να τα αντιληφθούμε διαφορετικά, ώστε να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας.

Προσωπικά δεσμεύομαι, πως αν με στηρίξετε με την προτίμηση σας, θα γίνω η φωνή σας μέσα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο για κάθε δίκαιο αίτημα και ιδέα που θα βοηθήσει τον τόπο μας να πάει μπροστά.

Αντώνης Γ. Μαυρής

Μαθηματικός

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close