ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο κα Αφροδίτη Βαρκαράκη-Κωστάκη υποψήφια στις δημοτικές εκλογέςΕίμαι απόφοιτη του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών, της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στη Πολυτεχνική Σχολή Γέφυρο – Οδοποιίας (Ecole Nationale des Ponts et Chaussees) στο Παρίσι, έκανα μεταπτυχιακές σπουδές στο τομέα των Μεταφορών.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Εργάστηκα στο Ινστιτούτο Έρευνας των Μεταφορών της Γαλλίας (Ι.R.T.) όπου εξειδικεύτηκα στις υπεραστικές χερσαίες μεταφορές.

Από το 1988 ζω στον Άγιο Νικόλαο. Εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας Μηχανικός, ασχολούμαι με μελέτες – επιβλέψεις κατασκευής ιδιωτικών έργων και μελέτες δημοσίου.

swell adv 2021

Είμαι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών, του Συλλόγου Συγκοινωνιολόγων Ελλάδος και Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Αγίου Νικολάου.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Διετέλεσα Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Άγιου Νικολάου κατά τις περιόδους 2007 – 2008 & 2014 – 2017.

Μέλος της Αντιπροσωπείας Τ.Ε.Ε. – Τ.Α.Κ. και της Ν.Ε. Λασιθίου την περίοδο 2010 – 2013.

Συμμετείχα στην επιτροπή εισήγησης για ανάθεση Νομαρχιακού επιπέδου έργων ως εκπρόσωπος του Τ.Ε.Ε. – Τ.Α.Κ την περίοδο 2009 – 2012.

Είμαι παντρεμένη με το Μανόλη Βαρκαράκη Αρχιτέκτονα – Επιχειρηματία και έχουμε δυο κόρες.

Η ομάδα μας πέντε χρόνια τώρα δουλεύει μεθοδικά, αποτελεσματικά και αθόρυβα. Η συλλογική προσπάθεια και η συνεργασία μας ήταν γεμάτη με την χαρά της δημιουργίας. Μαζί συνεχίζουμε επικεντρωμένοι στο όραμα μας, να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο, ελκυστικότερο χωρίς να χαθεί η ταυτότητα και η αυθεντικότητα του. Δουλεύουμε για την επίτευξη του στόχου μας, για πρόοδο και ευημερία, με συνέπεια και ενθουσιασμό.

Επιθυμώ να αλλάξω την γκρίνια και την στείρα κριτική της κοινωνίας που κρύβει συγκρούσεις με παγιωμένα αναπτυξιακά μοντέλα και νοοτροπίες του παρελθόντος.

Την συμπεριφορά μιας μερίδας συμπολιτών μας, που γνωρίζουν άριστα τα δικαιώματα τους, αλλά ξεχνούν τις υποχρεώσεις τους και αδιαφορούν για τις συνέπειες που έχουν οι πράξεις τους στους άλλους.

«Αυτό πέτυχα με την φιλοσοφία, να κάνω με την θέληση μου αυτά που οι άλλοι τα κάνουν επειδή φοβούνται τους νόμους.» (Αριστοτέλης)

Μαζί συνεχίζουμε!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ


Σχετικά άρθρα

Back to top button