ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

«Νέα Πορεία – Γιάννης Ανδριώτης»: Η ταυτότητα και οι βασικές αρχές του συνδυασμού (video)

Την ταυτότητα και τις βασικές αρχές του συνδυασμού της δημοτικής παράταξης « Νέα Πορεία» παρουσίασε σε συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του εργατικού κέντρου την Τρίτη 15 Ιανουαρίου ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Αγίου Νικολάου Γιάννης Ανδριώτης.

Με τη φράση «Δεν θα επιτρέψουμε οι δημότες μας να γίνουν απλά ένας αριθμός σ ’ένα στατιστικό πίνακα» έδωσε το στίγμα ενός συνδυασμού απαλλαγμένου από «κομματικές ταυτότητες» όπως χαρακτηριστικά είπε. Αναφέρθηκε στα κακώς κείμενα της σημερινής κατάστασης ,αφήνοντας αιχμές για την σημερινή δημοτική αρχή ,στον ουσιαστικό ρόλο που πρέπει να παίξει η νεολαία του δήμου, στη σχέση υπηρεσιών και πολιτών καθώς και στις επενδύσεις και ευκαιρίες που παρουσιάζονται στο δήμο που καμία δεν πρέπει να πηγαίνει χαμένη όπως χαρακτηριστικά είπε.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Το «δεν γίνεται» είναι μια απάντηση που δεν είναι αποδεκτή από τη « Νέα Πορεία». Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο νέο νόμο για την τοπική αυτοδιοίκηση «Κλεισθένης» και προανήγγειλε ενημερωτικές εκδηλώσεις και συζητήσεις για τους δημότες γιατί «Υπεύθυνος δημότης είναι ο ενήμερος δημότης γιατί μόνο έτσι θα μπορεί να ελέγχει το δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο για τις αποφάσεις τους» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στους ανθρώπους που αποτελούν την ομάδα συνεργασίας της «Νέας Πορείας» είπε «είμαστε άνθρωποι εργαζόμενοι, με εμπειρία στα κοινά, στην προσφορά, στη δημιουργία, αλλά και νέοι άνθρωποι με φρέσκιες ιδέες και αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν και με το όνειρο να καταφέρουν να μείνουν. Και είμαστε αποφασισμένοι να χαράξουμε μια «Νέα πορεία» ανεξάρτητα από τις προσωπικές μας πολιτικές πεποιθήσεις.

swell adv 2021

Όσο αφορά τις συνεργασίες τόνισε ότι «συνεργαζόμαστε με βάση τις Αρχές και το Πρόγραμμα μας (για τα οποία θα ενημερωθείτε αναλυτικά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα) για ένα δήμο αντάξιο των δημοτών του.» Κλείνοντας κάλεσε τους δημότες που έχουν τις ίδιες αγωνίες να πλαισιώσουν την «Νέα Πορεία» για ένα δήμο λειτουργικό, αποτελεσματικό, φιλόξενο, ανθρώπινο , «να δημιουργήσουμε την πόλη και της ζωή που μας αξίζει, να χαράξουμε Νέα Πορεία

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button