ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Νέα πορεία: Ανακοινώθηκαν τρεις νέες υποψηφιότητεςΓεννήθηκα στη Νεάπολη όπου πήγα στο εδώ Γυμνάσιο. Σπούδασα στη Σχολή Δοξιάδη Αθήνας και είμαι κάτοχος
Πτυχίου  Αρχιτεκτονικού Σχεδίου με εξειδίκευση στο σχεδιασμό εξωτερικών χώρων.Σπούδασα στη Σχολή Τεχνολόγων Μηχανικών με ειδικότητα σε Συγκοινωνιακά και υδραυλικά έργα.
Εργάστηκα ως εκπαιδευτικός με  τριετή σύμβαση στις Τεχνικές Σχολές Νεάπολης, και κατόπιν εξετάσεων προσλήφθηκα στην Ολυμπιακή Αεροπορία όπου υπηρέτησα ως υπάλληλος και μετά ως αεροσταθμάρχης στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου απ’  όπου συνταξιοδοτήθηκα.

Είμαι παντρεμένος με την Ερμιόνη Περράκη τ. Πρόεδρο Εφετών Κρήτης και έχουμε δυο παιδιά. Διετέλεσα πρόεδρος του Συλλόγου Μεραμπελλιωτών Ηρακλείου επί 20ετίας.Κατοικώ στη Νεάπολη και ασχολούμαι συνεχώς με τα κοινά. Επί δυο τετραετίες δίνω υποψηφιότητα και εκλέγομαι Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αγίου Νικολάου. Επιθυμώ να με  ψηφίσουν  οι φίλοι μου για να συνεχίσω την προσφορά μου στον Τόπο.

Κίμων Χουρδάκης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δήμου Αγίου Νικολάου»

Ανεξάρτητη κίνηση Δημοτών.

———————————————————————————————————————————————

Ονομάζομαι Μανώλης Βλάσσης . Γεννήθηκα στον Άγιο Νικόλαο το 1979 όπου ζω και εργάζομαι. Είμαι παντρεμένος με την Λιόκαλου Ειρήνη και έχουμε δύο παιδιά.

Είμαι διαιτητής ποδοσφαίρου στο Σ.Δ.Π. Λασιθίου και ήμουν Β΄ΔιαιτητήςΑ΄Εθνικής για 5 χρόνια. Εργάζομαι από 16 ετών στον τουριστικό κλάδο και σήμερα είμαι οδηγός ΤΑΞΙ.

Λόγω του επαγγέλματός μου, όχι μόνο γνωρίζω από πρώτο χέρι τα προβλήματα που χρόνια παραμένουν άλυτα,αλλά ακούω τις «παρατηρήσεις» και τα σχόλια των επισκεπτών του τόπου μας.

Θέλω με τη συμμετοχή μου στο συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» του Γιάννη Ανδριώτη να βοηθήσω για να γίνει η καθημερινότητα μας ανθρώπινηκαι ο τόπος μας να σχολιάζεται μόνο θετικά από τους επισκέπτες.

Μανώλης Βλάσσης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δήμου Αγίου Νικολάου»

Ανεξάρτητη κίνηση Δημοτών.

———————————————————————————————————————————————

Γεννήθηκα το 1961 στον Αγιο Νικόλαο. Σπούδασα λογιστικά και τουριστικά επαγγέλματα,με τα οποία ασχολούμαι μέχρι σήμερα. Εργάστηκα ως γραμματέας στον ΤΟΕΒ Καλού Χωριού στο Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης Λασιθίου και στη ΔΑΕΑΝ.

Με τα κοινά έχω ασχοληθεί ως μέλος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Καλου Χωριου, από όπου και κατάγομαι. Υπήρξα ιδρυτικό μέλος του τμήματος χορού του Συλλόγου,στο οποίο και δίδασκα στα παιδιά,ενώ ασχολήθηκα με τον προσκοπισμό ως έφοροςτου τμήματος Καλού χωριού.

Ειμαι παντρεμένος με τη Μαρία Δατσερη Υπάλληλο στο ΙΚΑ Αγιου Νικολάου και έχουμε τρία παιδιά. Συμμετέχω στο συνδυασμό ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δήμου Αγίου Νικολάου, γιατί πιστεύω ότι με το πρόγραμμα Δράσης του, θα καταφέρει επιτέλους και το Καλό Χωριό να μπει σε τροχιά Ανάπτυξης,και να αναδειχθούν οι δυνατότητες του τόπου που μένουν προκλητικά ανεκμετάλλευτες εδώ και δεκαετίες.

Με επικεφαλής τον Γιάννη Ανδριώτη για μια ισόρροπη ανάπτυξη σε όλο το Δήμο.

Δημήτρης Τζιρής

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δήμου Αγίου Νικολάου»

Ανεξάρτητη κίνηση Δημοτών.

CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close