Τρίτη, 15 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣ 2019Η ΝΟΔΕ Λασιθίου για την υποψηφιότητα Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη στην Περιφέρεια Κρήτης

Η ΝΟΔΕ Λασιθίου για την υποψηφιότητα Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη στην Περιφέρεια Κρήτης

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Η ανακοίνωση του κ. Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη ως υποψήφιου Περιφερειάρχη Κρήτης μας χαροποιεί και δημιουργεί αέρα αισιοδοξίας και νίκης! 

Ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνει πράξη τη δέσμευσή του για ανανέωση και δίνει την ευκαιρία σε νέους και άξιους ανθρώπους να μπουν στην πρώτη γραμμή.

mechanical adv 2021

Ο κ. Μαρκογιαννάκης, αποτελεί ένα δραστήριο, μάχιμο και ικανό στέλεχος της Παράταξής μας. Οι γνώσεις και οι εμπειρίες του αποτελούν εχέγγυο για την επιτυχία του.

apostolakis adv 2

Οι ΝΟ.Δ.Ε. των τεσσάρων νομών της Κρήτης θα εργαστούμε για τη μεγάλη εκλογική νίκη στην Περιφέρεια Κρήτης. Θα εργαστούμε για να γίνει η Κρήτη πρωταγωνίστρια στη νέα εποχή που έρχεται.

ΝΟΔΕ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

zygos gif 2020b
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-