ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Η Νέα Πορεία για τον Παραλιακό: «Καλώς τηνε… αλλά άργησε!»Σε μια εκδήλωση με καθαρά προεκλογικό χαρακτήρα, παρουσιάστηκε στο κοινό η πρόταση για τον Παραλιακό, με αποτέλεσμα κατ’αρχήν να αδικηθεί. Ο απερχόμενος Δήμαρχος χρησιμοποίησε ένα τόσο σοβαρό θέμα για να καλύψει την απραγία πέντε χρόνων, θυσιάζοντας τη σπουδαιότητα των παρεμβάσεων που απαιτούνται.

Η πρόταση της ομάδας των αρχιτεκτόνων με στόχο την αναβάθμιση του Παραλιακού σε σύγχρονο τοπίο, σαφώς και μας βρίσκουν θετικούς.

Θεωρούμε όμως ότι τόσο η αναβάθμιση όσο και η μονοδρόμηση ή μη του Παραλιακού, θα πρέπει να αντιμετωπιστούν ως αντικείμενο μελέτης της ευρύτερης έως και ευρύτατης περιοχής της πόλης, με ριζοσπαστικές προτάσεις, κυρίως κυκλοφοριακές.

Σε αντίθετη περίπτωση θα βρεθούμε αντιμέτωποι με άλλα μεγαλύτερα προβλήματα που θα δημιουργηθούν εξ αιτίας, της για άλλη μια φορά, αποσπασματικής αντιμετώπισης του θέματος.

CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close