ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Η ΝΔ θα προτείνει τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη για την Περιφέρεια Κρήτης;

Ένα νέο και «άφθαρτο» πρόσωπο, φαίνεται ότι θα στηρίξει τελικά η ΝΔ για την Περιφέρεια Κρήτης. Πρόκειται για τον Περιφερειακό Σύμβουλο Κρήτης κ. Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη, με καταγωγή από τα Χανιά και ανιψιό του πρώην βουλευτή και πρώην Υπουργού της ΝΔ κ. Χρήστου Μαρκογιαννάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκεται μία «ανάσα» από το να κλείσει, καθώς ο κ. Μαρκογιαννάκης μετά από διαβουλεύσεις με τοπικά στελέχη, φαίνεται να πείστηκε τελικά να προχωρήσει και να αντιμετωπίσει τον κ. Σταύρο Αρναουτάκη, στις Περιφερειακές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες η οριστική συμφωνία αναμένεται να κλείσει σήμερα Πέμπτη, σε συνάντηση που θα έχει στην Αθήνα ο κ. Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, με τον Πρόεδρο της ΝΔ κ. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, όπου το πιθανότερο είναι οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια.

Από την πλευρά του ο κ. Μητσοτάκης, φαίνεται να βρίσκει καλή ιδέα να ηγηθεί ο κ. Μαρκογιαννάκης του συνδυασμού που θα στηρίξει η ΝΔ στην Κρήτη, καθώς ικανοποιεί τα κριτήρια που ο ίδιος έχει θέσει, κάνοντας πράξη την ανανέωση που έχει υποσχεθεί σε όλα τα επίπεδα.

karnagioadv 2021 neratzoulis neo bakaliko lagos
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button