Η κα Μαρία Αλέξη υποψήφια δημοτική σύμβουλος

0

Την υποψηφιότητα της με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού ανακοινώνει η Μαρία Αλέξη, στo τοπικό συμβούλιο Αγίου Νικολάου.

«Είμαι κόρη του Δημητρίου Αλέξη, συνταξιούχου εργολάβου οικοδομών και της Βασιλείας Αλέξη, που εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Έχω δύο υπέροχα παιδιά τον Μάρκο, μαθητή της Πέμπτης τάξης και την Βάσια, μαθήτρια Τρίτης τάξης, του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου.

Είμαι απόφοιτη Μηχανικός Περιβάλλοντος του Τμήματος Μηχανικών Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος ΤΕ στα Χανιά και έχω εργαστεί ως σχεδιάστρια τοπογραφικών και αρχιτεκτονικών σχεδίων στον ιδιωτικό τομέα.

Ως άνθρωπος μου αρέσει να βάζω και να εκτελώ στόχους στην προσωπική και επαγγελματική μου ζωή με υπομονή αλλά και πείσμα κρατώντας χαμηλό προφίλ και δρώντας με προσεκτικά αλλά ανοδικά βήματα προς την κορυφή βάζοντας συνεχώς νέες προκλήσεις.

Μία από αυτές είναι η συμμετοχή μου στην ομάδα Δικαίωμα στην Πόλη.

Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω στα κοινά, όμως βλέποντας το έργο, την προσπάθεια, την εξέλιξη αλλά και το όραμα της ομάδας αυτής, με καθοδηγητή τον Δήμαρχό μας κ. Αντώνη Ζερβό και αντιλαμβανόμενη την ταύτιση της με την δική μου ιδιοσυγκρασία, θέλησα να γίνω μέλος αυτής.

Τέλος, είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά που μου ζητήθηκε να μπω σε μια ομάδα νέων και ευχάριστων ανθρώπων που έχουν ισχυρές αξίες, χωρίς διακρίσεις βιοτικών και μορφωτικών επιπέδων, με πληθώρα νέων ιδεών και γνώσεων που έχουν ως πρωταρχικό σκοπό το καλό του τόπου μας.»

Μαζί συνεχίζουμε!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ