ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Η κα Ελεάννα Φινοκαλιώτη υποψήφια στις δημοτικές εκλογές


Τελευταία ενημέρωση:

Την υποψηφιότητα της με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού ανακοινώνει η Ελεάννα Φινοκαλιώτη. «Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα σε Άγιο Νικόλαο και Νεάπολη.Σπούδασα στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα Μαθηματικών και παράλληλα ξεκίνησα σπουδές σε θέατρο, πιάνο και τραγούδι. Από το 2010 είμαι αριστούχος απόφοιτος του Queen Margaret University Edinburg, με Β.Α. in Performing Arts.

Είμαι κάτοχος Πτυχίου Σύγχρονου Τραγουδιού από το Εθνικό Ωδείο Αθηνών και συνεχίζω τις σπουδές μου στο Πιάνο (Επίπεδο Α΄ Κατωτέρας). Είμαι άριστη γνώστης της Αγγλικής και της Γερμανικής γλώσσας (επίπεδο C2 και C1
αντίστοιχα).

Ζω και εργάζομαι στην Αθήνα και μοιράζω το χρόνο μου μεταξύ Κρήτης και Αθήνας. Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα ενασχόλησης με τα κοινά από τον νυν Δήμαρχο, επιθυμώντας να προσθέσω κι εγώ το λιθαράκι μου στη συλλογική προσπάθεια για την ανάπτυξη του τόπου μας, μέσα από το όραμα της ομάδας του κ. Ζερβού.

Εύλογα προκύπτει το ερώτημα: πως τολμά να εμπλακεί κάποιος στα κοινά μιας περιοχής, η οποία δεν αποτελεί τη μόνιμη κατοικία του; Η απάντηση είναι απλή και αληθινή. Έχοντας βαθιά αγάπη για τον Άγιο Νικόλαο, ως γη των προγόνων μου και γη στην οποία μεγάλωσα, επιθυμώ να συμμετέχω στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αιτούμενη του Δικαιώματος μου να λαμβάνω ενεργά θέση στα πολιτικά δρώμενα της γενέτειρας πόλης μου.»

Μαζί συνεχίζουμε!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close