Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Η κα Αντωνία Οικονομάκη υποψήφια στις δημοτικές εκλογές

DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
ΜΗΛΟ

Αγαπητοί συνδημότες ή για μένα προσφιλέστερα αγαπητοί γονείς και αγαπητά μου παιδιά (που κάποια από σας γίνατε ήδη γονείς!) Μέσα στην τριαντάχρονη επαγγελματική μου πορεία στην πόλη μας γνωριστήκαμε με πάρα πολλούς από σας.

Λέω γνωριστήκαμε γιατί η σχέση μας δεν χτίστηκε σε μια συνταγή φαρμάκων αλλά στο πραγματικό μοίρασμα αγωνίας και προβληματισμών. Έτσι που απόχτησα και εγώ μια δεύτερη οικογένεια (και σας ευχαριστώ ιδιαίτερα για αυτή την αποδοχή) και σεις τον δικό σας άνθρωπο στο δύσκολο δρόμο του μεγαλώματος των παιδιών σας. Θεωρώ ότι η σχέση μας έχει εντιμότητα και ήθος και είναι αυτό που με κάνει να νιώθω περήφανη.

NOVA

Εδώ και πολλά χρόνια με ταλανίζει η ιδέα της συμμετοχής μου στα κοινά. Όταν ήμουν νέα πίστευα πως κανείς, θα πρέπει να μπορεί να προσφέρει το Μεγάλο, το Επαναστατικό, το Μοναδικό για να έχει δικαίωμα σε τέτοιες στοχεύσεις.

Μεγαλώνοντας αποδέχεσαι πως υπάρχουν και μικρές ανατροπές και πως στα οικοδομήματα ένα-ένα χτίζονται τα τούβλα. Έτσι με μικρούς και μεγαλύτερους στόχους με βαθύ αίσθημα ευθύνης υπόσχομαι να παλέψω για καλύτερες αυριανές συνθήκες, αλλά και βελτίωση της καθημερινότητας για τα παιδιά μας, την εργαζόμενη μητέρα και τα δικαιώματά της, τη μέριμνα για τις ευπαθείς ομάδες: με ό,τι προσφέρεται προς διεκδίκηση.

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Πιστεύω βαθύτατα πως οι αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν ένα και μόνο χρώμα: αυτό των αναγκών του πολίτη του σήμερα αλλά και του αύριο. Ας επιλέξουμε με τόλμη και αποφασιστικότητα καταργώντας τα όρια των κομματικών
φραγμών. Η ελληνική Πολιτεία μεγαλούργησε όταν ψηφίζονταν οι άριστοι. Ας κινηθούμε και εμείς έτσι και ας ευχηθούμε μια επόμενη θητεία με άξιους και αποφασιστικούς στα ηνία αυτής της πόλης. Το χρωστάμε στους εαυτούς μας, το οφείλουμε στα παιδιά μας.

Σε ότι με αφορά βιογραφικά μιας και θα πρέπει να καταθέσω: Γεννήθηκα στην Ρόδο και μεγάλωσα στα Τρίκαλα όπου τελείωσα και το Λύκειο. Σπούδασα στην Ιατρική Αθηνών. Έκανα ειδικότητα παιδιατρικής στη Γερμανία (δυτική τότε) υπηρετώντας επιπλέον και σε μονάδες εντατικής νεογνών και παίδων. Από το 1988 διατηρώ παιδιατρικό ιατρείο στην πόλη μας.

Mechanical Solutions

Έχω συμμετάσχει σε πάρα πολλά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε μια διαρκή προσπάθεια να κρατώ το επίπεδο ενημέρωσης μου στο Δέον . Έχω βρεθεί πολλές φορές στη ζωή μου σε θέση Δ.Σ Συλλόγων Γονέων και
τώρα καλύπτω παιδιατρικά τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας. Εδώ και πολλα χρόνια είμαι εκλεγμένο μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Λασιθίου με τωρινή αρμοδιότητα αυτή της Προέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου.

Έχω υπηρετήσει στο Δ.Σ της Παγκρήτιας Παιδιατρικής Εταιρείας για αρκετά χρόνια και είμαι Πρόεδρος των Ιδιωτών Παιδιάτρων Κρήτης και Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του ετήσιου συνεδρίου μας. Εάν κάτι ξεχνάω δεν είναι από πρόθεση!

Σε οικογενειακό επίπεδο συμπορεύομαι εδώ και σαράντα χρόνια με τον αναισθησιολόγο Μιχάλη Οικονομάκη και είμαι μητέρα δύο αγοριών του Βασίλη (μοριακός βιολόγος, γιατρός, διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Αθηνών) και του
Κωνσταντίνου (οικονομικά, διαφήμιση και marketing).

Πιστεύω πως με το πρόγραμμα–όραμα του Συνδυασμού ΑλλάΖουμε τον Δήμο την υπόσχεση τιμής όλων των υποψήφιων, ότι θα αγωνισθούμε για την υλοποίησή του, την διοικητική εμπειρία και αποφασιστικότητα του υποψήφιου Δημάρχου κ. Κοκκίνη θα τα καταφέρουμε!

Κάπου εκεί υπάρχει πάντα η ελπίδα.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο