ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

«Δικαίωμα στην πόλη»: Μαζί στη μάχη κατά του μηδενισμού

Βρισκόμαστε εδώ με όλες και όλους εκείνους που δώσαμε μαζί την Κυριακή και δίνουμε και τώρα στην πρώτη γραμμή τη μάχη των εκλογών, τη μάχη της αλήθειας. Τα ψέματα τέλειωσαν με παταγώδη τρόπο. Είναι όμως περίεργο το γεγονός ότι παρ’ ότι τέλειωσαν και παρ’ ότι αυτό για μας είναι αυταπόδεικτο και προφανές, κάποιοι αγωνίζονται να κρατήσουν στη ζωή τα ψέματα αυτά.

Δεν έφτανε ο μηδενισμός της προσπάθειας τόσων ανθρώπων, έπρεπε να υπάρξει και ηθική αμφισβήτηση. Να κατηγορηθούμε όχι για τις πολιτικές μας επιλογές, αλλά για τις προθέσεις μας, για την ηθική μας υπόσταση. Να κατηγορηθούμε εμείς, που λάβαμε τις δύσκολες αποφάσεις, να νοικοκυρέψουμε τον Δήμο, να θέσουμε προτεραιότητες, να συντάξουμε, να ωριμάσουμε και να προχωρήσουμε μελέτες για έργα πνοής σε κάθε επίπεδο. Δεν κρυφτήκαμε, εξηγήσαμε με κάθε λεπτομέρεια την πορεία και τις συνθήκες.

caffeine adv 2021

Ο μόνος δρόμος που έχει ο τόπος μας σήμερα είναι ο δρόμος της αλήθειας. Μόνον ο δρόμος αυτός μας επιτρέπει να κερδίσουμε το χαμένο χρόνο και το χαμένο χώρο και να προχωρήσουμε άμεσα σε έργα που θα βελτιώσουν τη ζωή μας.

Η πίστη, η πεποίθηση φαίνεται όταν πράττεις. Άρα η ηθική του καθενός είναι η προσωπικότητά του, το έργο του, η διαδρομή του.

neratzoulis neo

Ηθικό πλεονέκτημα έχει αυτός που αναλαμβάνει ευθύνη και κόστος. Όλοι οι άλλοι παίζουν με τη μοίρα του τόπου.

Απευθυνόμαστε ατομικά σε κάθε μια και καθένα με σεβασμό και σας ζητάμε να πάρετε στα χέρια σας την εντολή του μέλλοντος του τόπου μας, και να την τιμήσετε ο καθένας και η καθεμιά προσωπικά, με συνείδηση ευθύνης.

Την Κυριακή δίνουμε την τελική μάχη απέναντι στο ψέμα, απέναντι στα θα απέναντι στο αύριο χωρίς πρόγραμμα χωρίς στόχους.

Αποδείξαμε ότι είπαμε την αλήθεια , πορευθήκαμε και πορευόμαστε με ήθος . Αποδείξαμε ότι έχουμε στόχους και ότι διαθέτουμε ρεαλισμό για την υλοποίηση τους . Την Κυριακή είναι μια μάχη για το συγκεκριμένο απέναντι στο αόριστο. είμαστε μια ομάδα που θέλουμε να δουλέψουμε κι οχι να διαμαρτυρηθούμε και θα συνεχίσουμε το νοικοκύρεμα του δήμου προς όφελος των δημοτών .

Μαζί μπορούμε και ΜΑΖΙ συνεχίζουμε με Δήμαρχο τον Αντώνη Ζερβό.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «Δικαίωμα στην Πόλη»

Σχετικά άρθρα

Back to top button