ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Αγιος Νικόλαος: Επίσκεψη του υποψήφιου δημάρχου Νίκου Κοκκίνη στο Βραχάσι και το ΣίσιΤο Βραχάσι και το Σίσι επισκέφθηκε την Τετάρτη το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Νίκος Κοκκίνης, έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσει μετοπικούς συμβούλους και εκπροσώπους τοπικών φορέων σχετικά με τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.

Αρχικά, ο κ. Κοκκίνης βρέθηκε στο κοινοτικό κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Βραχασίου όπου και συζήτησε με τον πρόεδρο και μέλη του τοπικού συμβουλίου και εκπροσώπους τοπ ικών φορέων σχετικά με τα ζητήματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή. Η «ατζέντα» της συζήτησης περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, το δημοτικό σχολείο στο Σίσι, το γήπεδο στο Βραχάσι, το παραλιακό μέτωπο στο Σίσι και την εν γένει κατάσταση της καθημερινότητας για τους κατοίκους.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Στη συνέχεια, ο κ. Κοκκίνης βρέθηκε στο Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο στο Σίσι, όπου και συνομίλησε με τη Διευθύντρια του σχολείου σχετικά με ζητήματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής.

Ακολούθως, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Νικολάου επισκέφθηκε το παραλιακό μέτωπο στο Σίσι και το γήπεδο.

swell adv 2021

Όπως δήλωσε στο περιθώριο των συναντήσεων του ο κ. Κοκκίνης «επισκέφθηκα το Βραχάσι όπου στο κοινοτικό κατάστημα υπήρχε μια συνομιλία με τους τοπικούς συμβούλους, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό, τον Πολιτιστικό Σύλλογο, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Σισίου, σχετικά με προβλήματα που απασχολούν την περιοχή για χρόνια. Επισκέφθηκα εν συνεχεία το δημοτικό σχολείο στο Σίσι, το παραλιακό μέτωπο και το γήπεδο. Πράγματι η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη στα χωριά και πρέπει να σκύψουμε και να δώσουμε λύσεις άμεσες».

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Όπως τόνισε «η περιοχή Βραχασίου, Σισίου, Μιλάτου έχει, όπως και τα άλλα χωριά, πάρα πολλά προβλήματα,τα οποία χρονίζουν και τα οποία θέλουμε πράγματι να ιεραρχήσουμε, ώστε να υπάρξουν αποτελεσματικές λύσεις την επόμενη δημοτική περίοδο. Από τις πρώτες προτεραιότητές μας θα είναι το δημοτικό σχολείο στο Σίσι».


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button