ΚΡΗΤΗ

ΒΟΑΚ: Στόχος η ανάδειξη αναδόχου το Καλοκαίρι του 2019

Για το καλοκαίρι του 2019 προσδιόρισε την ανάδειξη αναδόχου για τον αυτοκινητόδρομο του ΒΟΑΚ, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Δέδες σε επίσκεψη του στο Ηράκλειο. Όπως σημείωσε ημερομηνία-σταθμός είναι ο Ιούνιος του 2019.

Να θυμίσουμε πως το πρώτο τμήμα από τα Χανιά μέχρι τη Χερσόνησο πραγματοποιείται διαγωνισμός παραχώρησης ενώ για το τμήμα Χερσόνησος-Νεάπολη διαγωνισμός με τη μέθοδο ΣΔΙΤ. Για το τρίτο τμήμα από τη Νεάπολη μέχρι τον Άγιο Νικόλαο ο κ.Δέδες είπε πως αναμένεται η χρηματοδότησή του από το ΕΣΠΑ και προσδιόρισε τη δημοπράτηση εντός του πρώτου εξαμήνου του 2019.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Μετά από συνάντηση του Γ.Γ.Υποδομών, δηλώσεις έκανε και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και για τον ΒΟΑΚ είπε πως δόθηκαν τα χρονοδιαγράμματα για τον ΒΟΑΚ. Για το πρώτο τμήμα και δεύτερο τμήμα η δημοπράτηση ξεκινά στις 8 Οκτωβρίου ενώ για την τελική χάραξη οι τελικές προτάσεις θα δοθούν τον Οκτώβριο. Βάσει των τεχνικών χαρακτηριστικών θα κληθούν οι ανάδοχοι να συμμετάσχουν και να διεκδικήσουν το μεγάλο αυτό έργο.

Ολοκληρώνοντας ο κ. Αρναουτάκης σημείωσε πως “αν όλα πάνε καλά ένα χρονοδιάγραμμα το καλοκαίρι του ’19 ή προς το τέλος του ίδιου έτους θα έχει καταλήξει η διαγωνιστική διαδικασία για το ποιος θα είναι ο ανάδοχος του ΒΟΑΚ. Το ζήτημα μπορεί να τρέξει γρηγορότερα”.

karnagioadv 2021 neratzoulis neo bakaliko lagos
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button