ΚΡΗΤΗ

Λασίθι: Eπιμορφωτική δράση για Γονείς και Κηδεμόνες Α’Βάθμιας & Β’Βάθμιας ΕκπαίδευσηςΟι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου συνδιοργανώνουν επιμορφωτική δράση για Γονείς & Κηδεμόνες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης, στοχεύοντας στην ενημέρωσή και την περαιτέρω  στήριξή τους.

Με βάση το παραπάνω σκεπτικό,  αποφασίστηκε να σχεδιαστεί και να υλοποιηθεί το εν λόγω επιμορφωτικό πρόγραμμα για όσους γονείς και κηδεμόνες των σχολικών μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. & Δ.Ε Λασιθίου αποφασίσουν να συμμετέχουν, προκειμένου να ενημερωθούν για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου και την εξ αποστάσεως εκπαιδευτική διαδικασία.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η επιμορφωτική δράση  έχει σκοπό τη στήριξη και τον τεχνολογικό εγγραμματισμό των Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε θέματα που άπτονται της τηλεκπαίδευσης και την εξοικείωσή τους με την πλατφόρμα Webex που χρησιμοποιούν οι μαθητές, ώστε να μπορούν να προστατεύσουν και να βοηθήσουν τα παιδιά τους και με τον τρόπο αυτό να προαχθεί η εξ ποστάσεως εκπαιδευτική διαδικασία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

H επιμόρφωση θα διεξαχθεί από τον κ. Ορφανάκη Βασίλη, Υπεύθυνο Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών της ΔΔΕ Λασιθίου.

swell adv 2021

Με εκτίμηση,

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Οι Διευθυντές Π.Ε. & Δ.Ε. Λασιθίου


Σχετικά άρθρα

Back to top button