ΚΡΗΤΗ

Λασίθι: Χειμωνιάτικο σκηνικό και πολλές βροχές σε όλη την περιοχήΤελευταία ενημέρωση:

Το σκηνικό του καιρού άλλαξε σε όλη την Κρήτη από τις πρώτες πρωινές ώρες με πολλές βροχές στις γύρω περιοχές οι οποίες θα διαρκέσουν για όλο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Πιο αναλυτικά:

Για τον Άγιο Νικόλαο, καθόλη τη διάρκεια της μέρας προβλέπεται καιρός με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής. Oι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ έως ΒΒΔ, εντάσεως από 3 έως 4 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 24 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Για το Οροπέδιο Λασιθίου, καθόλη τη διάρκεια της μέρας προβλέπεται καιρός με αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα έντονων βροχοπτώσεων. Oι άνεμοι θα πνέουν ΒΒΔ, εντάσεως από 2 έως 3 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Για την Ιεράπετρα, νωρίς το πρωί προβλέπεται καλός καιρός με λίγες νεφώσεις, το μεσημέρι πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής ενώ τις βραδινές ώρες καλός καιρός με λίγες νεφώσεις. Άνεμος μεταβλητός 1 έως 2 μποφόρ απο Β έως ΒΔ διευθύνσεις. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Για την Σητεία, τις πρωινές ώρες προβλέπεται καιρός με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής, το μεσημέρι πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και βροχή με πιθανότητα έντονων βροχοπτώσεων ενώ τις βραδινές ώρες πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής. Oι άνεμοι θα πνέουν ΔΒΔ έως ΒΔ, εντάσεως από 3 έως 4 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 23 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close