ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Παράνομο εμπόριο και εγχειρήσεις σκύλων – Η δίκη δεν ξεκίνησε ποτέ


Τελευταία ενημέρωση:

Δεν ξεκίνησε τελικά η δίκη της 59χρονης η οποία επρόκειτο να δικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης για μια σειρά παραβάσεων που σχετίζονται με «ζώα συντροφιάς».

Κρήτη: Παράνομο εμπόριο και εγχειρήσεις σκύλων - Η δίκη δεν ξεκίνησε ποτέ 2

Η εκδίκαση της υπόθεσης επρόκειτο να γίνει χθες Δευτέρα, ωστόσο, τελικά το δικαστήριο διέκοψε, λόγω παρέλευσης ωραρίου, για την Τρίτη 3 Μαρτίου.

Σημειώνεται, πάντως ότι λόγω του ότι στο σχετικό πινάκιο προηγούνται άλλες υποθέσεις, παραμένει αμφίβολο το αν θα ξεκινήσει τελικά η δίκη τη συγκεκριμένη ημέρα.

Η 59χρονη γυναίκα κατηγορείται, μεταξύ άλλων, ότι διέθετε ναρκωτικές ουσίες -που αποτελούν γενικά αναισθητικά για σκύλους και γάτες- σε τρίτα άτομα για να προβαίνουν σε κτηνιατρικές θεραπείες και χειρουργικές επεμβάσεις σε ζώα συντροφιάς.

Εξάλλου, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 59χρονη λειτουργούσε στο σπίτι της, σε χωριό της Μεσαράς, ιατρείο-κλινική, αλλά και καταφύγιο για ζώα συντροφιάς, χωρίς να έχει τις απαραίτητες άδειες.

Επίσης, η κατηγορούμενη φέρεται να είχε προβεί και σε χειρουργικές επεμβάσεις, αλλά και να διέθετε προς πώληση τα ζώα που είχε στην κατοχή της μέσω διαδικτύου.

Ετικέτες

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Close
Close