ΚΡΗΤΗ

Κρήτη | Ανησυχία για την αύξηση στις νοσηλείες ασθενών με κορωνοϊό

Μεγάλη αύξηση στον αριθμό ασθενών με κορωνοϊό καταγράφεται σήμερα στα νοσοκομεία της Κρήτης. Σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία, 78 ασθενείς νοσηλεύονται με κορονοϊό στα νοσοκομεία του νησιού από τους οποίους οι 67 νοσηλεύονται σε μονάδες covid ενώ οι 11 στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας με τους 10 να είναι διασωληνωμένοι.

Οι περισσότεροι από τους ασθενείς νοσηλεύονται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ενώ αυξημένος είναι ο αριθμός των νοσηλευομένων με κορωνοϊό και στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

neratzoulis neo

Αναλυτικά:

  • Στο ΠΑΓΝΗ νοσηλεύονται 16 ασθενείς, οι 14 στην κλινική Covid και οι 2 στη ΜΕΘ,  διασωληνωμένοι
  • Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο νοσηλεύονται 27 ασθενείς, οι 20 στην μονάδα Covid και οι 7 στη ΜΕΘ, οι 6 διασωληνωμένοι,
  • Στο Νοσοκομείο Χανίων νοσηλεύονται 11 ασθενείς στην κλινική Covid
  • Στο Νοσοκομείου Ρεθύμνου νοσηλεύονται  21 ασθενείς, οι 20 στην μονάδα Covid και ένας στη ΜΕΘ, διασωληνωμένος
  • Στο Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου  νοσηλεύονται 2 ασθενείς, ο ένας στη μονάδα covid, κι ένας στη ΜΕΘ, διασωληνωμένος
  • Στο Νοσοκομείου Σητείας νοσηλεύεται ένας ασθενής στην μονάδα Covid

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια του 3μέρου (Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή) στην Κρήτη εντοπίστηκαν συνολικά 130 νέα κρούσματα (τα περισσότερα σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο) ενώ αυξήθηκαν και οι νοσηλείες από την Παρασκευή κατά 16.
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button