Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΚατάληψη στο ΕΠΑΛ Ιεράπετρας λόγω κρούσματος - Τα αιτήματα των μαθητών

Κατάληψη στο ΕΠΑΛ Ιεράπετρας λόγω κρούσματος – Τα αιτήματα των μαθητών

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Την απόφαση να κλείσει το ΕΠΑΛ Ιεράπετρας πήραν οι μαθητές λόγω των πρόσφατων κρουσμάτων κορωνοϊού που παρουσιάστηκαν σε κάποιους μαθητές και με σκοπό να προφυλαχτούν οι υπόλοιποι.

Όπως είπαν μέλη του 15 μελούς στο Ράδιο Λασίθι η απόφαση αυτή είχε παρθεί από την Παρασκευή όμως δεν υλοποιήθηκε ώστε να υπάρξει καλύτερη οργάνωση και να μην ταλαιπωρήσουν μαθητές που δεν είχαν ενημερωθεί. Έτσι μετά από ενημέρωση που έγινε χθες, στο σχολείο βρίσκεται σήμερα μόνο το 15μελές συμβούλιο και οι υπόλοιποι μαθητές είναι στα σπίτια τους παρακολουθώντας τα μαθήματα μέσω Webex.

mechanical adv 2021

Η συνέχεια δεν έχει ακόμα αποφασιστεί με τους μαθητές να θέλουν να ακούσουν τις απόψεις τόσο όλων των συμμαθητών τους αλλά και των εκπαιδευτικών αφού κάποιοι καθηγητές, όπως λένε, είναι σύμφωνοι με την κατάληψη ενώ κάποιοι άλλοι όχι.

apostolakis adv 2

Την ίδια στιγμή, και τέσσερις μέρες πριν τα σχολεία κλείσουν για τις διακοπές του Πάσχα, τα άλλα δύο Λύκεια της πόλης τα οποία την Παρασκευή  βρισκόταν υπό κατάληψη σήμερα συνεχίζουν κανονικά τα μαθήματα δια ζώσης.

Τα αιτήματα των παιδιών: 

Λόγω του κρούσματος που προέκυψε στο 1ο ΓΕΛ Ιεράπετρας αλλά και των κρουσμάτων που υπάρχουν ήδη στο σχολείο μας, μετά από συζήτηση μεταξύ του 15μελους απαφασίσαμε να κλείσουμε και εμείς το σχολείο μας καθώς θέτουμε καθημερινά την ζωή μας αλλά και των οικογενειών μας σε κίνδυνο.

Απευθυνόμενοι στους καθηγητές μας, την διεύθυνση του σχολείου μας αλλά και την Κυβέρνηση ΑΠΑΙΤΟΎΜΕ:

  1. Επαρκές προσωπικό καθαριότητας. Εχουμε μια μόνο καθαρίστρια υπεύθυνη για ολόκληρη τη σχολική μας μονάδα.
  2. Αξιόπιστα τεστ. Όπως υπάρχουν ψευδής θετικά self-test έτσι μπορεί να υπάρχουν και αρνητικά με αποτέλεσμα την διασπορά του ιού.
  3. Λόγω των κρουσμάτων που υπάρχουν στην περιοχή μας αλλά και στο σχολείο μας, καθηγητές παίρνουν άδεια για να προστατευτούν (το οποίο είναι απόλυτα κατανοητό και σεβαστό), αλλά έχει σαν αποτέλεσμα να μην γίνονται βασικά μαθήματα και εργαστήρια.
  4. Επίσημη ημερομηνία έναρξης πανελληνίων εξετάσεων. Δεν γίνεται με δεδομένη την παρούσα κατάσταση όπου είμαστε σχεδόν 2 μήνες πριν την άτυπη έναρξη των εξετάσεων που κρίνουν το μέλλον πολλών παιδιών να μην υπάρχει οργάνωση.
  5. Ακύρωση ενδοσχολικών / προαγωγικών εξετάσεων. Κάναμε μαθήματα μέσω webex τα οποία ήταν ελλειπή, δεν έγιναν κατανοητά βασικά κεφάλαια, άρα δεν είμαστε σε θέση να δώσουμε προαγωγικές εξετάσεις και ειδικά με τράπεζα θεμάτων.
  6. Να παρθούν πίσω όλες οι απουσίες που έγιναν στο webex. Δεν έχουν όλα τα παιδιά την δυνατότητα και την πολυτέλεια του ίντερνετ, του λάπτοπ ή γενικά εξοπλισμού και εφοδίων για την συμμετοχή τους σε αυτό.
zygos gif 2020b
wind one adv
cna stream
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble