ΚΡΗΤΗ

Εμπορικός Σύλλογος Χανίων | Οι εκπτώσεις συνεχίζονται ως τις 15 Σεπτεμβρίου

O Εμπορικός Σύλλογος Χανίων ενημερώνει τα μέλη του και τους καταναλωτές ότι σύμφωνα με το Νόμο 4446/2016 και με αποφάσεις των κατά τόπους Αντιπεριφερειαρχών των Περιφερειακών Ενοτήτων όλης της Κρήτης, οι οποίες εκδόθηκαν μετά από τη σύμφωνη γνώμη των παραγωγικών φορέων,ότι εχουν οριστει σε όλη την Κρήτη να πραγματοποιηθούν ενδιαμεσες εκπτωσεις από 1 – 15 Σεπτεμβρίου 2021.

Έτσι συνεπάγεται πρακτικά ότι και στα Χανιά οι εκπτώσεις συνεχίζονται μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2021 .

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει και τα εξής:

“Είναι πολύ σημαντικό να είναι ενήμερο το Χανιώτικο καταναλωτικό κοινό καθότι οι εκπτώσεις σε αυτήν την περίοδο θα είναι ιδιαίτερα ελκυστικές και θεωρούμε πως είναι μια πραγματική ευκαιρία για τους  καταναλωτές να βρουν είδη πολύ καλά ποιοτικά και σε εξαιρετικά  χαμηλές τιμές.

swell adv 2021

Όσον αφορά την Κυριακή 5-9-2021 το άνοιγμα των καταστημάτων είναι προαιρετικό αλλά σαν Εμπορικός σύλλογος Χανίων δεν το προτείνουμε καθότι μετά από στατιστικά στοιχεία που συλλέξαμε δεν υπάρχει εμπορικό ενδιαφέρον για τα καταστήματα.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Καλούμε για άλλη μια φορά τους καταναλωτές να στηρίξουν τα τοπικά καταστήματα και να εκμεταλλευτούν την 15 ήμερη παράταση των εκπτώσεων που ακολουθεί”.


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button