Δευτέρα, 14 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήCLICK 2 CLICKΤο πρώτο ATM για μπέργκερ είναι γεγονός

Το πρώτο ATM για μπέργκερ είναι γεγονός

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

H αρχή έγινε σε κατάστημα στη Βοστώνη, με το πρώτο μηχάνημα ΑΤΜ όπου κάποιος μπορεί να παραγγείλει ένα λαχταριστό σάντουιτς, χωρίς να  περιμένει στην ουρά για πολύ ώρα. Όπως  ήταν φυσικό, πολύς ήταν ο κόσμος που έσπευσε στο συγκεκριμένο κατάστημα, με τους πολίτες να θέλουν να δοκιμάσουν τη νέα αυτή δυνατότητα που τους προσφέρεται.

Οι καταναλωτές δε χρειάστηκε να περιμένουν στην ουρά, αλλά πήγαιναν κατευθείαν στο μηχάνημα. Εκεί με την καθοδήγηση της υπαλλήλου έκαναν μόνοι τους την παραγγελία, επιλέγοντας το μέγεθος και τα υλικά που θα ήθελαν να περιέχει το μπέργκερ τους.

mechanical adv 2021

Όπως αναφέρει ο υπεύθυνος του καταστήματος, η δυνατότητα… ανάληψης ενός μπέργκερ θα παρέχεται μόνο κατά τις ώρες του μεσημεριανού γεύματος, ώστε να μειωθούν οι ουρές που δημιουργούνται έξω από το κατάστημα.

apostolakis adv 2

Τα εγκαίνια του ΑΤΜ, έγιναν με δωρεάν μπέργκερ σε όλους τους χρήστες του Twitter, με την προϋπόθεση φυσικά πως θα έκαναν την σχετική ανάρτηση από το κατάστημα.

zygos gif 2020b
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-