ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
EDITORIAL

Το CNA News γιορτάζει τα 20 χρόνια του | +Photos

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Τα τελευταία 20 χρόνια, από τον Σεπτέμβριο του 2000 το CNA News, βρίσκεται δίπλα στις εξελίξεις, όχι μόνο σε τοπικό αλλά και σε Πανελλήνιο επίπεδο, προσφέροντας ποιοτική, έγκυρη και σχεδόν άμεση ενημέρωση στους αναγνώστες του. Γιορτάζουμε την 20χρονη παρουσία μας δημιουργώντας έναν δημοσιογραφικό χώρο στην οδό Μελετίου Μεταξάκη 9 στο κέντρο του Αγίου Νικολάου, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να έρθουμε ακόμα πιο κοντά σε όλους εσάς, που μας στηρίζετε δίνοντας παλμό στην επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μας όλα αυτά τα χρόνια από το 2000.

Ο χώρος μας, όπως και η ιστοσελίδα cna.gr είναι ανοιχτός για όλους, χωρίς παρωπίδες, χωρίς λογοκρισία, χωρίς διακρίσεις. Η ομάδα του CNA News είναι έτοιμη να συζητήσει και να προβάλλει το κάθε πρόβλημα οποιουδήποτε πολίτη, σύμφωνα με τους κανόνες δεοντολογίας που απαιτείται σε κάθε περίπτωση.

“ΧΡΥΣΟΣ

Από τις 27 Μαίου 2016, το CNA News είναι ο περιφερειακός δημοσιογραφικός συνεργάτης της εφημερίδας Πρώτο Θέμα και της πρώτης σε επισκεψιμότητα ειδησεογραφικής ιστοσελίδας protothema.gr προσφέροντας αποκλειστικές ειδήσεις για ότι συμβαίνει γύρω μας, στην Ελλάδα και στον κόσμο.

“IN_AND_OUT

Η ομάδα του CNA News, είναι ίσως το μοναδικό Μέσον που με την παρεμβατική του δημοσιογραφία, έχει αναδείξει δεκάδες θέματα τα οποία έχουν βρει τη λύση τους προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας.

Το CNA News είναι το μοναδικό Μέσον χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς δεκανίκια και χωρίς καθ’υπόδειξην δημοσιογραφία.

Mechanical Solutions

Εχουμε δημιουργήσει το μεγαλύτερο δίκτυο Social Media που αλληλεπιδρά με την κεντρική μας ιστοσελίδα και που σήμερα αριθμεί περίπου 20.000 μέλη συνολικά, με αυξητικές τάσεις.

Εμείς στο CNA News:

  • Ασκούμε τη δημοσιογραφία, αποκλειστικά, υπέρ της κοινωνίας, των πολιτών και του δημοσίου συμφέροντος.
  • Ο πολίτης έχει δικαίωμα να πληροφορείται τα γεγονότα και τις αιτίες που τα προκαλούν, χωρίς προϋποθέσεις, υπερβολές, διαμεσολαβήσεις συμφερόντων και αστερίσκους.
  • Αποκαλύπτουμε τις αυθαιρεσίες των ισχυρών σε βάρος των αδύναμων πολιτών.
  • Προωθούμε την αποκαλυπτική, ερευνητική δημοσιογραφία παρουσιάζοντας τα θέματα μας με τρόπο τεκμηριωμένο, νηφάλιο, πλουραλιστικό, αντικειμενικό και δίκαιο.
  • Εστιάζουμε στα σημαντικά προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες. Δίνουμε έμφαση στα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα, στις ευάλωτες κατηγορίες της κοινωνίας, στο κόσμο της εργασίας, στο περιβάλλον, τα δημόσια αγαθά, την παιδεία, την υγεία, τον πολιτισμό, την αλληλεγγύη, την καινοτομία.
  • Καθήκον μας, η καταπολέμηση των φαινομένων φασισμού, ρατσισμού, ξενοφοβίας, των διακρίσεων, του κοινωνικού αποκλεισμού.
  • Θέλουμε να γίνουμε η αξιόπιστη φωνή ενημέρωσης που όλοι θα εμπιστεύονται. Η φωνή της κοινωνίας και των πολιτών. Ναι. ΕΔΩ, «στου διαόλου την μάνα». Στο Λασίθι.

Οι αναγνώστες μας έχουν φέρει στην κορυφή της επισκεψιμότητας, όχι μόνο στο Λασίθι και στον Αγιο Νικόλαο, αλλά και σε όλη τη χώρα, κατέχοντας αυτή τη στιγμή μία κορυφαία θέση κατάταξης στον αναγνωρισμένα παγκόσμιο οργανισμό μέτρησης επισκεψιμότητας ALEXA (alexa.com). Η ALEXA είναι ένας παγκόσμιος κολοσσός στον χώρο του Internet και σύμβουλος επιλογής ΜΜΕ και διαφημίσεων, από όλες τις μεγάλες εταιρείες του πλανήτη.

Δίνουμε δημόσια την διεύθυνση ελέγχου και παρακολούθησης της θέσης κατάταξης του CNA News, για να μπορεί ο καθένας επισκέπτης να γνωρίζει την θέση μας σε Πανελλήνιο αλλά και Παγκόσμιο επίπεδο και για να μπορεί να μας ελέγχει κάθε ώρα και στιγμή που εκείνος επιθυμεί και όχι επιλεκτικά!!!
Μπείτε τώρα στην διεύθυνση: https://www.alexa.com/siteinfo/cna.gr και δείτε την κατάταξή μας και την επισκεψιμότητά μας.
Μπορείτε επίσης μέσα από την ίδια διεύθυνση να δείτε τις θέσεις που κατέχουν συνάδελφοι του ανταγωνισμού.

Θα θέλαμε να σας αποδώσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά την προσπάθεια που κάνουμε για να αναδείξουμε τα θετικά στοιχεία της περιοχής μας, αλλά και να συνεχίσουμε να ελέγχουμε την εξουσία χωρίς παρωπίδες, αντικειμενικά, χωρίς εξαρτήσεις και …υποχρεώσεις.-


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button