ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
EDITORIAL

Αγιος Νικόλαος: Συνέντευξη από μία πάπια στο παρκέ της λίμνης…!!!

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Για άλλη μια φορά εντυπωσιαστήκαμε από την όψιμη μέριμνα που έδειξε ο δήμος Αγίου Νικολάου για τις πάπιες της λίμνης που ταλαιπωρήθηκαν τα τελευταία χρόνια από τις κακουχίες και την αδιαφορία.

Ομως, ξαφνικά λίγο πριν τις εκλογές που έρχονται, μετά το δημόσιο «κράξιμο» που έγινε από όλα σχεδόν τα ΜΜΕ, φιλοτιμήθηκαν να ασχοληθούν με την γραφικότητα και την αντιμετώπιση του προβλήματος. Με άλλα λόγια, ασχολήθηκαν με το αυτονόητο!

“ΧΡΥΣΟΣ

Κάποιοι θα πουν, «κάλλιο αργά παρά ποτέ». Συμφωνώ!

Αλλά αυτό το «ξεκάρφωμα» της δήθεν οικολογικής συνείδησης και ευαισθησίας, δεν μπορώ να το χάψω. Από τέτοια προεκλογικά τρυκ, έχουμε χορτάσει και να είστε σίγουροι ότι δεν θα είναι το τελευταίο που θα καταγράψω.

“IN_AND_OUT

Ρώτησα την πάπια όμως για το πως αισθάνεται μετά από αυτή την εξέλιξη και μου απάντησε: «…νοιώθω πάρα πολύ τυχερή και εγώ αλλά και τα παπάκια μου, που λίγο πριν τις εκλογές, ο δήμος μας θυμήθηκε… για να μας διώξει τελικά!!!! Εύχομαι το ξύλινο δάπεδο να συντηρηθεί, αλλά δεν βλέπω που θα χρησιμεύσει για εμάς. Αυτά τα δάπεδα τα κάνουν στις καφετέριες…!!!».

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button