ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
EDITORIAL

Αβάσταχτη η δυστυχία του ψηφοφόρου που ελπίζει…

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Την ώρα που η χώρα γέμισε νεόπτωχους, άστεγους, άνεργους, την ώρα που οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι ζούνε στο πετσί τους τις συνεχείς μειώσεις των μισθών και των συντάξεων και τη συνεχή αύξηση των τιμών των καταναλωτικών αγαθών, οι νέοι υποψήφιοι σωτήρες ξεπετάγονται σαν τα μανιτάρια μέρα με τη μέρα με στόχο να οδηγήσουν τον τόπο -ίσως- στο πιο εξευτελιστικό επίπεδο όλων των εποχών.

Οι περισσότεροι διαθέτουν «κομματική προϋπηρεσία», είναι δηλαδή κατά κάποιο τρόπο επαγγελματίες, και παίζουν την αναμέτρηση που έρχεται στα δάχτυλα, υπάρχουν όμως και οι «ανίδεοι», αυτοί που θα διεκδικήσουν την ψήφο μας έχοντας ελάχιστη εμπειρία, ίσως όμως άρτια πολιτική σκέψη.

“ΧΡΥΣΟΣ

Και εμείς οι ψηφοφόροι σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, εντός, δηλαδή, του παγκόσμιου και εγχώριου οικονομικού προσκηνίου και παρασκηνίου, θα κληθούμε να εκλέξουμε τη νέα «τοπική Βουλή», από την οποία ευελπιστούμε να προκύψει μια καινούργια διοίκηση που να μην έχει σε καμία περίπτωση την ίδια πολιτική οσμή και νοοτροπία.

Κάτι τέτοιο όμως φαντάζει σχεδόν αδύνατο σε τέτοιου είδους συνθήκες.

“IN_AND_OUT

Για άλλη μια φορά ο κατήφορος μοιάζει να μην έχει τέλος και όπως ο πνιγμένος πιάνεται από τα μαλλιά, έτσι κι εμείς προσπαθούμε να γαντζωθούμε από όπου μπορούμε για να μην καταρρεύσουμε τελείως και να μην γίνουμε έρμαια των ορέξεων του οποιοδήποτε..

Το λευκό δεν προσμετράται οπότε ουσιαστικά δίνει μεγαλύτερο ποσοστό επί των εγκύρων, όπως και το άκυρο και η αποχή.

Mechanical Solutions

Τι κάνεις λοιπόν;


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button