Nbaxevanis

Χαλκιαδάκης

Europlan
KOSA
ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Γιατί ψηφίζουμε ΕΠΑΜ – ΑΚΚΕΛ (του Αγγελου Ευαγγελιδάκη)

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
Europlan

Μετά από συζητήσεις με πολύ κόσμο για το τι χρειάζεται να γίνει για να αλλάξουν τα πράγματα στην πατρίδα μας, συνειδητοποιώ την πλύση εγκεφάλου που έχουν δεχθεί οι πολίτες από τα συστημικά μέσα μαζικής εξαπάτησης.

Ασχέτως τι ψήφισε στο παρελθόν κάποιος, όταν καλείται να απαντήσει στο δίλλημα εθνικό νόμισμα ή ευρώ, η απάντηση είναι διφορούμενη. Δηλαδή, πολλοί θέλουν το εθνικό νόμισμα μόνο που αυτό έπρεπε να γίνει το 2010, πριν το πρώτο μνημόνιο δηλαδή. Λέγοντας, «τώρα είναι αργά».

NOVA

Αυτή είναι και η πλύση εγκεφάλου που αναφέρομαι, τι πάει να πει τώρα είναι αργά; Ποτέ δεν είναι αργά για εθνικό νόμισμα, γιατί το εθνικό νόμισμα δεν είναι απλά ένα εργαλείο. Το εθνικό νόμισμα είναι πολιτική. Δεν μπορείς λοιπόν να αλλάξεις πολιτική όταν το νόμισμά σου παραμένει το ίδιο. Γι αυτό λοιπόν, αλλαγή πολιτικής σημαίνει αλλαγή νομίσματος, εθνικό νόμισμα σημαίνει εθνική ανεξαρτησία, σημαίνει εθνική κυριαρχία.

Ακόμα και δημοκρατία δεν μπορεί να υπάρξει όταν στο ελληνικό κοινοβούλιο δεν υπάρχει εκείνη η πατριωτική – δημοκρατική πολιτική δύναμη που θα εκφράσει το ποσοστό του κόσμου που επιθυμεί την αλλαγή αυτή.

Mechanical Solutions

Όλα τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα του λεγόμενου συνταγματικού τόξου ακόμα και αυτά που διαφαίνεται ότι θα μπουν στην επόμενη Βουλή (ελληνική λύση και μέρα25) δεν επιθυμούν την αλλαγή αυτή, επιθυμούν την συνέχιση της.

Γι’ αυτό λοιπόν, στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ας επιλέξουμε να ψηφίσουμε κόμματα που εκφράζουν μια άλλη πολιτική, βασισμένη σε απλές αλλά θεμελιώδεις αρχές. Στην αποκατάσταση της δημοκρατίας, στην αποκατάσταση της εθνικής μας κυριαρχίας, για μια κοινωνία θεσμικά ελεύθερη με στόχο την αποκατάσταση της αξιοπρέπειάς μας και την αναγέννηση της ελπίδας.

Ψηφίζουμε την συνεργασία Ε.ΠΑ.Μ – Α.Κ.Κ.ΕΛ

Υποψήφιος βουλευτής νομού Λασιθίου με το Ε.ΠΑ.Μ

Άγγελος Ευαγγελιδάκης


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button