Nbaxevanis

Χαλκιαδάκης

Europlan
KOSA
ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Μάριος Κουνδουράκης: Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την «Ελλήνων Συνέλευσις»

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
ΜΗΛΟ

Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης το 1976 και έχω ζήσει τα παιδικά μου χρόνια στη Ιεράπετρα Κρήτης. Είμαι παντρεμένος με δύο κόρες και μένω με τη σύζυγο μου στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Έχω σπουδάσει στον χώρο της αισθητικής και το 2003 ανοίγω την πρώτη μου επιχείρηση στο Ηράκλειο Κρήτης στον χώρο αυτό. Το 2012 επεκτείνω την επιχείρηση μου με δεύτερο κατάστημα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

NOVA

Παράλληλα συμμετέχω σε εκπαιδευτικά σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αναζητώντας πάντα την εξέλιξη. ‘Όλα αυτά τα χρόνια σε άμεση επαφή με ανθρώπους έχω εξασκήσει τις επικοινωνιακές μου δεξιότητες, την άμεση επίλυση συγκρούσεων όπως και τη διάκριση στη λήψη αποφάσεων.

Είμαι εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Περιφερειακής Διοίκησης Ε.ΣΥ Κρήτης.

Mechanical Solutions

Όλοι οι πολίτες μίας ελεύθερης Ευρώπης επιθυμούν το δίκαιο, την αφθονία και την ελευθερία. Με αισθητική να δημιουργήσουμε δρόμους, πάρκα, πεζοδρόμια, σχολεία, νοσοκομεία ότι άλλο διαμορφώνει την άνετη, υγιεινή και ελεύθερη διαβίωση.

Η ώρα της Ευρώπης

Η ώρα που ο Έλληνας πολίτης αντιλαμβάνεται πως η Ευρώπη ήταν, είναι και θα είναι δικό του δημιούργημα. Όχι κάτι ξένο, αλλότριο από αυτόν και την Ελλάδα όπως έχουν διαδώσει ψευδώς όλοι οι θεσμοί μέχρι σήμερα. Ο Έλληνας πολίτης αναγνωρίζει την ιστορία που τον έχει συνυφασμένο με την κόρη του Διός, αδερφή της Ασίας, την Ευρώπη.  Εν θυμάται πως τον πατέρα του Αλεξάνδρου τον Φίλιππο προσφωνούσαν «Βασιλέα πάσης Ελλάδος και Ευρώπης».  Δεν αδιαφορεί πλέον για το αύριο αυτής. Δηλώνει παρών. Αναλαμβάνει την πραγματική ευθύνη της ψήφου του, για το κληροδότημα των επόμενων γενεών.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button