Nbaxevanis

Χαλκιαδάκης

Europlan
KOSA
ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο κος Γιάννης Κοκκίνης υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
ΜΗΛΟ

Αγαπητοί μου συμπολίτες και συμπολίτισσες, είναι δεδομένο ότι η επιτυχία ή αποτυχία ενός εγχειρήματος εξαρτάται από τον περίγυρο, τους ανθρώπους και τις συνθήκες που πλαισιώνουν τη συγκεκριμένη προσπάθεια.

Το τέλος της προηγούμενης θητείας μου στην αυτοδιοίκηση με βρίσκει σοφότερο, με απόλυτη γνώση των προβλημάτων του τόπου μας και των ανθρωπίνων χαρακτήρων που θα χρειαστεί να συμπράξω για ένα καλύτερο αύριο. Αγωνίστηκα μακριά από μικροπολιτικές αγκυλώσεις,  προσωπολατρίες και προσωπικές φιλοδοξίες. Υποστήριξα τις απόψεις μου και τις αρχές μου για τον τόπο με εντιμότητα, θάρρος και αξιοπρέπεια, παρά τα εμπόδια που μας κρατούν συχνά μακριά από την ενσάρκωση των οραμάτων μας.

NOVA

Μπροστά στο δίλημμα για το επόμενο βήμα της συμμετοχής μου στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές ζυγίζει περισσότερο η θέληση για την αναβάθμιση του τόπου μου. Το όραμα, οι δυνάμεις και η εμπειρία μου με κάνουν δυνατό ώστε να συνεχίσω να αγωνίζομαι για τη βελτίωση της δικής μας καθημερινότητας, των παιδιών μας αλλά και των επισκεπτών μας.

Με έναν νέο συνδυασμό, με δήμαρχο τον Νίκο Κοκκίνη και συνεργάτες με θέληση, πρόγραμμα και σύγχρονες ιδέες, παράλληλα με τη δική σας συμμετοχή, αισιοδοξώ για τη λύση των προβλημάτων και την ανάδειξη της ομορφιάς του τόπου μας.

Mechanical Solutions

Αγαπητοί μου συμπολίτες και συμπολίτισσες,

σας καλώ να με εμπιστευθείτε και πάλι.

Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεσή σας και ζητώ τη δική σας ενεργή συμμετοχή και στήριξη στον κοινό αγώνα.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς για το καλό του τόπου μας,

Γιάννης Κοκκίνης


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button