ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Βριτόμαρτις: Ενα θέρετρο για γυμνιστές φωλιασμένο στην Κρήτη

«Ενα πολύ ιδιαίτερο μέρος». Ετσι αυτοχαρακτηρίζεται το ξενοδοχείο Βριτόμαρτις στην Κρήτη το οποίο είναι φωλιασμένο σε ένα ακρωτήρι με θέα το Λιβυκό Πέλαγος και τα μεγαλοπρεπή Λευκά Ορη και απευθύνεται σε φυσιολάτρεις.

H Huffington Post το συγκαταλέγει στα 11 καλύτερα μέρη του κόσμου για να… πετάξει κανείς τα ρούχα του, αφού πρόκειται για ένα θέρετρο όπου επιτρέπεται ο γυμνισμός τηρουμένων των κανόνων που θέτει η Διεθνής Ομοσπονδία Γυμνιστών.

caffeine adv2020b

«Εχουμε δημιουργήσει ένα χαλαρό και φιλικό περιβάλλον και, ενώ οι περισσότεροι από τους πελάτες μας είναι φυσιολάτρεις από πεποίθηση, μία “προαιρετικής ένδυσης” προσέγγιση διασφαλίζει ότι ακόμη και οι πελάτες που επισκέπτονται ένα φυσιολατρικό θέρετρο για πρώτη φορά, δε θα νοιώσουν ποτέ άβολα ή παρείσακτοι. Από την ανατολή ως τη δύση του ήλιου, όλοι οι εξωτερικοί χώροι είναι γυμνιστικοί ή προαιρετικής ένδυσης όλες τις ώρες ενώ ρούχα (έστω πετσέτα ή παρεό) πρέπει να φοριούνται σε όλους τους εσωτερικούς χώρους. Καθώς είμαστε ένα οικογενειακό ξενοδοχείο για φυσιολάτρεις, τα παιδιά είναι πάντοτε ευπρόσδεκτα και υπάρχουν ειδικές ανέσεις γι αυτά», σημειώνει στο site του όμορφου αυτού και συγχρόνως ιδιαίτερου ξενοδοχείου της Κρήτης.

Φυσικά οι φυσιολάτρεις μπορούν να κάνουν τις βουτιές τους στην 25 μέτρων πισίνα του ξενοδοχείου αλλά και στην παραλία που βρίσκεται ακριβώς από κάτω.

neratzoulis neo

Παράλληλα, το ξενοδοχείο οργανώνει εκδρομές προς τα σημαντικότερα αξιοθέατα της περιοχής, φυσιολατρικές κρουαζιέρες κατά μήκος των ακτών και πεζοπορίες σε μοναδικά μέρη.

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button