ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Tripadvisor: Η Κρήτη 2ος καλύτερος προορισμός στον κόσμο για φαγητό το 2023

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Ισχυρή είναι η ελληνική παρουσία στα βραβεία που ανακοίνωσε η Tripadvisor για το 2023, με τους καλύτερους προορισμός στον κόσμο και στην Ευρώπη.

Στις σχετικές Λίστες, η Ελλάδα έχει παρουσία στις Λίστες με τους δημοφιλείς προορισμούς, με τους καλύτερους προορισμούς για φαγητό με τα καλύτερα μέρη για πολιτισμό και με τους καλύτερους προορισμούς για φυσικά τοπία.

“ΧΡΥΣΟΣ

Αναλυτικά, η Κρήτη αναδείχθηκε 2ος καλύτερος προορισμός στον κόσμο και στην Ευρώπη για φαγητό και η Αθήνα 3ος καλύτερος προορισμός για πολιτισμό στον κόσμο. Επίσης, η Κρήτη αναδείχθηκε 7ος δημοφιλέστερος προορισμός στον κόσμο και 4ος δημοφιλέστερος προορισμός στην Ευρώπη.

Στην ευρωπαϊκή λίστα με τους δημοφιλέστερους προορισμούς, πρώτο είναι το Λονδίνο, δεύτερη η Ρώμη και τρίτο το Παρίσι. H Ρόδος αναδείχθηκε 12ος δημοφιλέστερος προορισμός στην Ευρώπη και η Σαντορίνη 15ος δημοφιλέστερος προορισμός στην Ευρώπη. Επιπλέον, η Ζάκυνθος αναδείχθηκε 17ος καλύτερος προορισμός στον κόσμο για φυσικά τοπία.

“IN_AND_OUT

Να σημειωθεί, ότι κάθε χρόνο, το Tripadvisor αναλύει τις εκατομμύρια κριτικές που υποβάλλονται στην πλατφόρμα του τους τελευταίους 12 μήνες από μια παγκόσμια κοινότητα εκατοντάδων εκατομμυρίων ταξιδιωτών.

Φέτος, οι Προορισμοί Επιλογής Ταξιδιωτών εκτείνονται σε έξι υποκατηγορίες: Δημοφιλείς προορισμοί, Προορισμοί στη μόδα, Καλύτεροι προορισμοί για φαγητό, Καλύτερα μέρη για σκι, Καλύτεροι προορισμοί για φυσικά τοπία προορισμοί και Καλύτερα μέρη για πολιτιστικό τουρισμό.

Mechanical Solutions

 


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button