Nbaxevanis

Europlan
KOSA
STORIES

Ο Πελέ, ο Πανόπουλος και η βόλτα με την θρυλική GS!

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
Europlan

Ήταν Μάιος του 2005 όταν ο θρυλικός Πελέ έκανε μια… θρυλική βόλτα με τη μηχανή του Χρήστου Πανόπουλου.

Το ξέρουμε όλοι ότι οι ποδοσφαιριστές ή μάλλον γενικά οι αθλητές -και αναφερόμαστε στα πραγματικά μεγάλα ονόματα- «εκμεταλλεύονται» όσα έκαναν κατά τη διάρκεια της καριέρας τους για να περνάνε καλά και στα υπόλοιπα χρόνια της ζωής τους.

NOVA

Δεν είναι παράλογο, για παράδειγμα, το να βλέπουμε πλέον κάποιον πρώην μεγάλο σταρ να εμφανίζεται σε εκδηλώσεις ομάδων χωρών που ποτέ δεν περιμέναμε ότι θα τους δούμε. Κάτι που έχουμε δει να συμβαίνει και στην Ελλάδα. Και μάλιστα με τον Πελέ. Στην Ξάνθη.

Τον Μάιο του 2005 η ακριτική ομάδα εγκαινίασε το γήπεδο στα Πηγάδια και το νέο προπονητικό κέντρο, με τον Χρήστο Πανόπουλο -δικαίως- να καμαρώνει γι’ αυτά. Όπως μπορεί να καμαρώνει και για το γεγονός ότι εκείνη την ημέρα, την όλη εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πελέ.

Mechanical Solutions

Ο Βραζιλιάνος θρύλος ήταν εκεί για να… γιορτάσει μαζί με τους Ξανθιώτες και μάλιστα γράφτηκε και ως μέλος της ομάδας, αλλά την παράσταση έκλεψε η βόλτα με τη μηχανή του Χρήστου Πανόπουλου. Μια σκηνή που έμεινε στην ιστορία και μάλιστα ο Πελέ πρέπει να το ευχαριστήθηκε για τα καλά, αφού αποφάσισε, όπως έλεγαν τα ρεπορτάζ της εποχής, να παρατείνει κατά μία μέρα -κόντρα σε ό,τι συνήθιζε σε ανάλογες επισκέψεις- την παραμονή του στην πόλη της Θράκης.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button