ΣΠΟΡ

Αρης – ΠΑΟΚ: Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την απόπειρα δωροδοκίαςΤη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος για την απόπειρα δωροδοκίας ποδοσφαιριστών του Άρη πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, λειτούργησε αυτεπάγγελτα, βάσει της καταγγελίας του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά. Μάλιστα, προβλέπεται να κληθεί να καταθέσει τόσο ο ίδιος, όσο και ο Μάριος Σιαμπάνης αλλά και ο Γιώργος Δεληζήσης.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Όσον αφορά τον τερματοφύλακα του Άρη, υπήρξε η καταγγελία για απόπειρα δωροδοκίας του από τον Κ. Καραπαπά, ενώ ο αρχηγός της ομάδας της Θεσσαλονίκης με δηλώσεις του επιβεβαίωσε τα όσα καταγγέλθηκαν.

Από την εισαγγελική έρευνα να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της απόπειρας δωροδοκίας όπως και απόπειρας παράνομης βίας.

swell adv 2021

ΠΑΟΚ: «Η υπόθεση αυτή θα κλείσει με τις ποινές που αρμόζουν»

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε ξεκάθαρη θέση, τονίζοντας ότι θα περιμένουν με ανυπομονησία τις καταθέσεις, ενώ αναφέρει ότι η υπόθεση αυτή θα κλείσει με τις ποινές που αρμόζουν.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την πιο γρήγορη εξιχνίαση των αστείων καταγγελιών του Κώστα Καραπαπά, ζητά από τον Εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση να καλέσει όσα στελέχη της ομάδας μας θεωρεί χρήσιμο, να ανοίξουν τα τηλέφωνά τους, όπως επίσης και τα τηλέφωνα των κ.κ. Μαρινάκη, Θόδωρου Καρυπίδη, Κώστα Καραπαπά, Λίνας Σουλούκου, Μάριου Σιαμπάνη, Γιώργου Δεληζήση.

Περιμένουμε επίσης με ανυπομονησία τις καταθέσεις των κ.κ. Καραπαπά, Σιαμπάνη και Δεληζήση, που χρησιμοποιήθηκαν ως μομφή του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού (και υπερασπιστή του Άρη εσχάτως) εναντίον του ΠΑΟΚ.

Ανάλογα σκληρές θα είναι οι αντιδράσεις μας σε όποιον έστω υπαινιχθεί συμμετοχή του ΠΑΟΚ στις φαντασιώσεις του. Η υπόθεση αυτή θα κλείσει με τις ποινές που αρμόζουν σε κοινούς συκοφάντες», αναφέρεται χαρακτηριστικά.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button