Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΣΠΟΡΑρης – ΠΑΟΚ: Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την απόπειρα δωροδοκίας

Αρης – ΠΑΟΚ: Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την απόπειρα δωροδοκίας

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος για την απόπειρα δωροδοκίας ποδοσφαιριστών του Άρη πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, λειτούργησε αυτεπάγγελτα, βάσει της καταγγελίας του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά. Μάλιστα, προβλέπεται να κληθεί να καταθέσει τόσο ο ίδιος, όσο και ο Μάριος Σιαμπάνης αλλά και ο Γιώργος Δεληζήσης.

mechanical adv 2021

Όσον αφορά τον τερματοφύλακα του Άρη, υπήρξε η καταγγελία για απόπειρα δωροδοκίας του από τον Κ. Καραπαπά, ενώ ο αρχηγός της ομάδας της Θεσσαλονίκης με δηλώσεις του επιβεβαίωσε τα όσα καταγγέλθηκαν.

apostolakis adv 2

Από την εισαγγελική έρευνα να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της απόπειρας δωροδοκίας όπως και απόπειρας παράνομης βίας.

ΠΑΟΚ: «Η υπόθεση αυτή θα κλείσει με τις ποινές που αρμόζουν»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε ξεκάθαρη θέση, τονίζοντας ότι θα περιμένουν με ανυπομονησία τις καταθέσεις, ενώ αναφέρει ότι η υπόθεση αυτή θα κλείσει με τις ποινές που αρμόζουν.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την πιο γρήγορη εξιχνίαση των αστείων καταγγελιών του Κώστα Καραπαπά, ζητά από τον Εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση να καλέσει όσα στελέχη της ομάδας μας θεωρεί χρήσιμο, να ανοίξουν τα τηλέφωνά τους, όπως επίσης και τα τηλέφωνα των κ.κ. Μαρινάκη, Θόδωρου Καρυπίδη, Κώστα Καραπαπά, Λίνας Σουλούκου, Μάριου Σιαμπάνη, Γιώργου Δεληζήση.

Περιμένουμε επίσης με ανυπομονησία τις καταθέσεις των κ.κ. Καραπαπά, Σιαμπάνη και Δεληζήση, που χρησιμοποιήθηκαν ως μομφή του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού (και υπερασπιστή του Άρη εσχάτως) εναντίον του ΠΑΟΚ.

Ανάλογα σκληρές θα είναι οι αντιδράσεις μας σε όποιον έστω υπαινιχθεί συμμετοχή του ΠΑΟΚ στις φαντασιώσεις του. Η υπόθεση αυτή θα κλείσει με τις ποινές που αρμόζουν σε κοινούς συκοφάντες», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble