Macrame-Voulisma
Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Ποτηράκι

BOX Cafe

ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΕΛΛΑΔΑ

Τα καλύτερα κρασιά για το Πασχαλινό τραπέζι

GMG

SKALA

LE DELICE ΣΕΡΓΙΑΝΙ Kosa

Φέτος το Πάσχα θα είναι και πάλι διαφορετικό. Εφόσον ανακοινώθηκαν τα νέα μέτρα για την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα και παρόλο που θα είμαστε στο πασχαλινό τραπέζι από 9 έως και 12 άτομα, θα φάμε το αρνάκι μας και την μαγειρίτσα, όμως θα πρέπει να τα συνοδέψουμε και με το κατάλληλο κρασί!

Η μαγειρίτσα είναι ένα απαιτητικό πιάτο, που συνδυάζει το αβγολέμονο με εντόσθια, κρεμμυδάκια και μπόλικο άνηθο, οπότε θέλει ένα κρασί με λιπαρότητα, οξύτητα και φρουτώδη χαρακτήρα. Στην περίπτωση αυτή, το ιδανικό είναι, το «Ελιά Βιδιανό των Αμπελώνων Καραβιτάκη» που έχει δροσιστική οξύτητα και πυκνό φρούτο. Ιδανικό επίσης, είναι να αναζητήσουμε ένα ζωηρό Ασύρτικο με υψηλή οξύτητα ή ακόμα ένα Chardonnay που έχει περάσει από βαρέλι και έχει αποκτήσει αρωματική ένταση και λιπαρότητα.

GRUPPO ΧΡΥΣΟΣ

IN AND OUT

DROP Cafe Palermo TECH HUB

Ας πάμε στην Κυριακή του Πάσχα, στο εθιμικό λαμπριάτικο τραπέζι, όπου το αρνάκι στριφογυρνάει πάνω από τη φωτιά και εννοείται πώς διάφορα άλλα μεζεδάκια θα μοσχοβολούν και θα εμπλουτίζουν το πασχαλινό τραπέζι, ένας ωραίος και αγαπημένος συνδυασμός είναι το Αγιωργίτικο. Αν θέλετε κάτι λιγότερο κλασικό σαν συνδυασμό, δοκιμάστε ένα ροζέ από Ξινόμαυρο ή το αγαπημένο διεθνές ζευγάρι Cabernet |– Merlot.

Καλό Πάσχα!

Mechanical Solutions

Τεντοτεχνική


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button