Δευτέρα, 19 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΣυνελήφθη παράγοντας κολύμβησης για βιασμό αθλητριών

Συνελήφθη παράγοντας κολύμβησης για βιασμό αθλητριών

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Όλο και νέες καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης φτάνουν στις Αρχές μετά το καταιγισμό των πρόσφατων καταγγελιών στον χώρο του αθλητισμού και της τέχνης, που έδωσε την ευκαιρία σε όσα θύματα ντρέπονταν ή ένιωθαν φόβο να ξεπεράσουν τις αναστολές τους και να καταγγείλουν όσα έχουν βιώσει και εκείνοι ή εκείνες.

Σύμφωνα με το News247.gr, νέα καταγγελία στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής ήρθε πρόσφατα από δύο 17χρονα σήμερα κορίτσια που ασχολούνταν με την κολύμβηση.

mechanical adv 2021

Σύμφωνα με την καταγγελία τους, όταν ήταν μόλις 10 ετών, ένας 74χρονος σήμερα, ιδρυτικό στέλεχος γυμναστικού συλλόγου στο Περιστέρι και προπονητής κολύμβησης τις είχε βιάσει επανειλημμένα. Ο παιδόφιλος προπονητής όπως προέκυψε από την έρευνα έβαζε τα κοριτσάκια να δουν στον υπολογιστή του υλικό παιδική πορνογραφίας και στη συνέχεια προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους, μέχρι που της ανάγκαζε να του κάνουν στοματικό έρωτα.

apostolakis adv 2

Μετά από σχετικό ένταλμα του Ανακριτή, ο 74χρονος συνελήφθη και το Σάββατο πέρασε από Ανακριτή όπου μετά την απολογία του αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η έρευνα της Αστυνομίας συνεχίζεται, καθώς όπως προκύπτει, συχνά στο κολυμβητήριο το συγκεκριμένο άτομο προέβαινε σε πρόστυχα σχόλια στα κοριτσάκια που έβλεπε με μαγιό και θεωρείται μάλλον βέβαιη η δημοσιοποίηση των στοιχείων του και η φωτογραφία του καθώς θεωρείται αρκετά πιθανόν από τις Αρχές να έχουν πέσει και άλλα παιδιά θύματά του.

Από την κατ’ οίκον έρευνα που έγινε, κατασχέθηκε το κινητό του τηλέφωνο και ο ηλεκτρονικός υπολογιστής του που έχουν αποσταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για τυχόν εντοπισμό παιδικού πορνογραφικού υλικού και στοιχείων σχετικών με την αρρωστημένη του δράση.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble