Τετάρτη, 16 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΝέο εθνικιστικό κόμμα ιδρύει ο Ηλίας Κασιδιάρης (video)

Νέο εθνικιστικό κόμμα ιδρύει ο Ηλίας Κασιδιάρης (video)

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Την ίδρυση νέου κόμματος ανακοίνωσε ο Ηλίας Κασιαδιάρης, εκ των βασικών κατηγορουμένων στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Ο πρώην βουλευτής, μετά το οριστικό «διαζύγιο» από τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής και πολιτικό του καθοδηγητή του, Νίκο Μιχολιάκο, ανήγγειλε την ίδρυση του νέου πολιτικού σχηματισμού και κάλεσε σε μαζική εγγραφή στο νέο κόμμα.

Ο ίδιος τόνισε ότι η διαφωνία του με τη Χρυσή Αυγή είναι πλήρης, αφού δεν έγινε αποδεκτό το σχέδιο για ριζική αναδιοργάνωση που πρότεινε.

mechanical adv 2021

Σε ανακοίνωσή του μέσω βίντεο που ανέβασε στα social media, ο Κασιδιάρης εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση, στην αξιωματική αντιπολίτευση και προσωπικά στον πρωθυπουργό.

apostolakis adv 2

Ισχυρίστηκε επίσης ότι η Ελλάδα δέχεται επίθεση, ότι άγνωστοι έχουν σχεδιάσει πρόγραμμα εγκαθίδρυσης νέου πληθυσμού και ότι υπάρχει σε εξέλιξη σχέδιο ισλαμοποίησης της χώρας.

zygos gif 2020b
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-