Πέμπτη, 22 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΝέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 19χρονης από το Κορωπί

Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 19χρονης από το Κορωπί

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Tο «θρίλερ» της εξαφάνισης της 19χρονης από το Κορωπί συνεχίζεται, καθώς νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τα ηλεκτρονικά ίχνη της αγνοούμενης.

Η εκπομπή Τούνελ απευθύνθηκε σε Εγκληματολόγο Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και Εξεταστή ψηφιακών πειστηρίων, προκειμένου να εντοπίσει το ακριβές στίγμα του κινητού τηλεφώνου της, με τον Βασίλη Γεωργόπουλο να αποκαλύπτει πως μετά από έρευνα που έκανε διαπίστωσε πως κάποιος έχει αρχίσει να σβήνει τα στοιχεία της.

mechanical adv 2021

«Η οικογένεια μετά από δική σας πρωτοβουλία με εξουσιοδότησε να ερευνήσω τις δυο διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένα τάμπλετ που χρησιμοποιούσε η 19χρονη, με σκοπό να εντοπιστούν τα τελευταία ηλεκτρονικά της ίχνη. Η κοπέλα είχε συνδέσει το κινητό με το gmail της. Στην έρευνά μου διαπίστωσα ότι κάποιος έσβησε όλα τα ηλεκτρονικά ίχνη από το λογαριασμό της, εξαφανίζοντας και χρήσιμα για την έρευνα, στοιχεία του κινητού της» είπε χαρακτηριστικά.

apostolakis adv 2

Σχετικά με το αν μπορούν αυτά να ανακτηθούν, ο Βασίλης Γεωργόπουλος απάντησε: «Θα πρέπει να κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες από την αρμόδια αστυνομική Αρχή, γιατί έχουν ήδη περάσει πέντε μήνες από την εξαφάνιση και στους έξι τα αρχεία αυτά σβήνονται…».

Εν τω μεταξύ στην έρευνα που έκαναν εθελοντικές ομάδες με τη βοήθεια drone δεν υπήρξαν αποτελέσματα. «Οι εθελοντές θα κινηθούν σε τρεις ομάδες στην περιοχή, με σημείο αναφοράς το πολυκατάστημα που φέρεται ότι ήθελε να πάει. Στην επιχείρηση θα συμμετέχει και ο ΟΦΚΑΘ Εθελοντές Διασώστες, αλλά και το Silver Alert, που με drone θα ερευνούν από αέρος για να έχουν μια πλήρη εικόνα» είχε δηλώσει ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, χωρίς όμως να έχει κανένα επιπλέον στοιχείο μετά την ολοκλήρωση της έρευνας.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble