ΕΛΛΑΔΑ

Με Γιάννη Αντετοκούνμπο το νέο σποτ της κυβέρνησης για τον κορωνοϊόΜε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μιλάει για τη διαχείριση του κορονοϊού από τους πολίτες, συνδέοντας την αντιμετώπιση της πανδημίας με το μπάσκετ και τον αθλητισμό, η ελληνική κυβέρνηση στέλνει το μήνυμα επιφυλακής και επαγρύπνησης ενόψει της περιόδου των εορτών.

«Οι νίκες ξεκινούν από την άμυνα. Όλοι οι προπονητές στον κόσμο αυτό θα σου πουν. Ένας παίκτης μπορεί να είναι ο καλύτερος στον κόσμο, ο MVP του πρωταθλήματος, αλλά μόνος σου δεν μπορείς να το κάνεις. Πρέπει να το κάνουμε μαζί. Ένας να μην παίζει, θα χάσουμε όλοι», τονίζει ο Greek Freak στο σποτ που έχει ήδη κυκλοφορήσει στα μέσα δικτύωσης.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

«Έχω μάθει να κοιτάω τον αντίπαλο στα μάτια, αλλά για πρώτη φορά στη ζωή μου παίζω μ’έναν αντίπαλο που είναι αόρατος. Δεν τον βλέπω, αλλά υπάρχει. Τι ξέρω εγώ; Είμαι 25 χρόνων, είμαι ένας μπασκετμπολίστας. Αυτό που ξέρω, όμως, είναι ότι αυτοί που αγαπάμε, είναι το γήπεδό μας. Η ζωή είναι το γήπεδό μας. Κάνουμε ό,τι χρειάζεται και τον νικάμε. Και στο τέλος, βγαίνουμε όλοι MVP», λέει ο Γιάννης στην κάμερα και αποχωρεί, φορώντας τη μάσκα του.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον Έλληνα αθλητή για τη συμμετοχή του στο σποτ, με ανάρτηση που έκανε στο twitter.

swell adv 2021


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button