Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΕξαπάτησαν πολίτες μέσω της τραπεζικής εφαρμογής

Εξαπάτησαν πολίτες μέσω της τραπεζικής εφαρμογής

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Χρησιμοποιώντας πλήθος τηλεφωνικών συνδέσεων τα μέλη μιας εγκληματικής ομάδας κατάφεραν να εξαπατήσουν τουλάχιστον 11 πολίτες απ’ όλη την Ελλάδα παριστάνοντας τους αγοραστές για είδη που τα θύματα διέθεταν προς πώληση σε αγγελίες που είχαν αναρτήσει.

Οι δράστες εντόπιζαν τις αγγελίες για την πώληση γεωργικών ελκυστήρων, μηχανημάτων, εργαλείων και εξαρτημάτων σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τηλεφωνούσαν από τα κινητά «φαντάσματα» στους πωλητές και τους έπειθαν να πραγματοποιήσουν την αγοροπωλησία μέσω της τραπεζικής εφαρμογής «Λεφτά στο λεπτό». Στη συνέχεια, καθοδηγούσαν τα θύματα που δεν γνώριζαν την εφαρμογή κι έτσι κατάφερναν να αποσπάσουν διάφορα χρηματικά ποσά από τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.

mechanical adv 2021

Μετά από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Ορεστιάδας και με τη βοήθεια συναδέλφων τους της Ασφάλειας Κορίνθου και του τμήματος Βέλου- Βόχας, εξιχνιάστηκαν συνολικά 11 περιπτώσεις απάτης, που διαπράχθηκαν τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο και το Μάρτιο σε Έβρο, Καβάλα, Δράμα, Γρεβενά, Κοζάνη, Πέλλα, Εύβοια, Φθιώτιδα, Κέρκυρα και Ηλεία σε βάρος πολιτών που έχασαν συνολικά 7.100 ευρώ.

apostolakis adv 2

Κατά την προανάκριση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις Έλληνες σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και της απάτης κατ’ εξακολούθηση που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για να ταυτοποιήσουν και τους άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς τους.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble