ΕΛΛΑΔΑ

Ενόχληση του Ισραήλ για την υπουργοποίηση Βορίδη: «Δεν θα συνεργαστούμε μαζί του»Σύμφωνα με την Jerusalem Post, το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ, χωρίς να τον αναφέρει ονομαστικά, επισημαίνει ότι ο νέος υπουργός είναι γνωστός για τις «ρατσιστικές και αντισημιτικές του θέσεις».Το Ισραήλ δεν θα συνεργαστεί με τον νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη λόγω του αντισημιτικού παρελθόντος του, δήλωσε ανώτερος διπλωμάτης στην εφημερίδα Jerusalem Post.

Μάλιστα, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία, μελετά τη νέα σύνθεση της ελληνικής κυβέρνησης και τη σημασία του διορισμού του Μ. Βορίδη. Χωρίς να τον αναφέρει ονομαστικά, στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι ο νέος υπουργός είναι γνωστός για τις «ρατσιστικές και αντισημιτικές του θέσεις».Στο δημοσίευμα της Jerusalem Post γίνεται επίσης αναφορά στο αντισημιτικό παρελθόν του υπουργού, ενώ γίνεται εκτενής αναφορά στην πολιτική του πορεία, με έμφαση στο γεγονός ότι προέρχεται από το ΛΑΟΣ.

Η Jerusalem Post αναφέρεται και στον Αδωνι Γεωργιάδη που έχει προωθήσει ως ιδιοκτήτης εκδοτικού οίκου το αντισημιτικό βιβλίο του Πλεύρη.Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close