Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΧωρίς sms οι μετακινήσεις μετά το Πάσχα - Αναμένεται το πράσινο φως...

Χωρίς sms οι μετακινήσεις μετά το Πάσχα – Αναμένεται το πράσινο φως από τους ειδικούς

Το πράσινο φως για την περαιτέρω χαλάρωση των μέτρων αναμένεται να δώσουν σήμερα οι ειδικοί επιστήμονες που συνεδριάζουν για άλλη μία φορά.

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Προς κατάργηση βαίνει ολοταχώς το σύστημα των sms για μετακινήσεις, ένα σύστημα το οποίο ούτως ή άλλως το τελευταίο διάστημα είχε ατονήσει, με πολλούς πολίτες να μην στέλνουν καν μήνυμα.

Ωστόσο σήμερα αναμένεται να δώσουν το πράσινο φως ή και όχι οι ειδικοί επιστήμονες που συνεδριάζουν τόσο για να εκτιμήσουν την επιδημιολογική κατάσταση, όσο και για να εξετάσουν πως θα λειτουργήσει η χώρα μετά το Πάσχα.

mechanical adv 2021

Κυβερνητικά στελέχη έχουν προτείνει ήδη στους ειδικούς επιστήμονες εδώ και μέρες να μην χρησιμοποιούνται τα sms μετά τις 3 Μαΐου οπότε και ανοίγει η εστίαση και δεν φαίνεται να έχει νόημα αυτός ο περιορισμός.

apostolakis adv 2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ασφαλές για εγκύους το εμβόλιο – Τι ισχύει για Pfizer, Moderna, AstraZeneca

Προς ώρας όμως υπάρχει μία ανησυχία ακόμη στους ειδικούς επιστήμονες, λένε πηγές του ethnos.gr, μήπως με το άνοιγμα της εστίασης και του ελεύθερου λιανεμπορίου μετά το Πάσχα, υπάρξει απόλυτη χαλάρωση και κοπεί η τάση μείωσης των κρουσμάτων που καταγράφεται σήμερα.

Γι αυτό στο τραπέζι των συζητήσεων έχει πέσει και η 15 Μαΐου οπότε και θα έχει ανοίξει επισήμως η τουριστική περίοδος και τότε πράγματι δεν θα υπάρχει νόημα για περιοριστικά sms. Δεν θεωρείται όμως πιθανό να διατηρηθεί το σύστημα μέχρι τότε, μεταφέρουν πηγές στο ethnos.gr.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε σχολή χορού στο Ηράκλειο

Πρόκειται για μία συζήτηση που έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες, με πολλά κυβερνητικά στελέχη να επιδιώκουν το πλήρες άνοιγμα της χώρας μετά το Πάσχα, χωρίς sms ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα στην εστίαση που είναι κλειστή εδώ και 6 μήνες αλλά και στο λιανεμπόριο.

Τη Δευτέρα 3 Μαΐου πάντως αναμένεται να επιτραπούν ξανά οι διαδημοτικές μετακινήσεις ώστε να διευκολυνθούν όσοι θέλουν να μεταβούν σε εστιατόρια ή καφετέριες εκτός του Δήμου τους.

Μαζί με τα μηνύματα στο 13032 για μετακίνηση, αναμένεται να καταργηθεί και το sms στο 13033 για το λιανεμπόριο, ενώ θεωρείται βέβαιον ότι θα καταργηθούν και τα ραντεβού για αγορές με το click inside. Εξάλλου το υπουργείο Ανάπτυξης τονίζει με κάθε ευκαιρία ότι οι περιορισμοί στο λιανεμπόριο δημιουργούν δυσκολίες στους καταναλωτές, γι αυτό και η κίνηση είναι σχετικά περιορισμένη.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble