Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΑναφορά Θραψανιώτη για την άμεση επαναλειτουργία των σχολών ναυαγοσωστικής

Αναφορά Θραψανιώτη για την άμεση επαναλειτουργία των σχολών ναυαγοσωστικής

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Ο Βουλευτής Λασιθίου Θραψανιώτης Μανόλης κατέθεσε αναφορά προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων και αποδέκτη το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, την επιστολή της Ένωσης Σχολών και Εκπαιδευτών Ναυαγοσωστικής, με θέμα την άμεση επαναλειτουργία των σχολών ναυαγοσωστικής. Την αναφορά συνυπογράφουν όλοι οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κρήτης.

Με την κατάθεση της αναφοράς  προβάλλεται η ανάγκη άμεσης επανεκκίνησης των σχολών ναυαγοσωστικής, οι οποίες παρέχουν εκπαίδευση για ασφαλή κολύμβηση και είναι άκρως απαραίτητες ενόψει της θερινής τουριστικής περιόδου.   Ο μειωμένος αριθμός καταρτισμένων ναυαγοσωστών δεν μπορεί να εγγυηθεί την δημόσια ασφάλεια των πολιτών και μάλιστα σε μια χώρα με πλούσια ακτογραμμή όπως η δική μας, τη στιγμή μάλιστα που επιθυμεί ποιοτικό τουρισμό με υψηλές προδιαγραφές για όλους.

mechanical adv 2021

Αναλυτικά η αναφορά

apostolakis adv 2

Αθήνα, 29-04-2021

Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

ΑΝΑΦΟΡΑ

Για τον κ. Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Θέμα:  «Επιτακτική ανάγκη η άμεση επαναλειτουργία των σχολών ναυαγοσωστικής»

Με την παρούσα Αναφορά, σας καταθέτουμε την από 28 Απριλίου 2021 επιστολή της Ένωσης Σχολών και Εκπαιδευτών Ναυαγοσωστικής, η οποία υπογράφεται από την οργανωτική επιτροπή της ένωσης. Σε  αυτήν εκδηλώνεται η έντονη ανησυχία της Ένωσης για το φαινόμενο του σημαντικά μειωμένου αριθμού ναυαγοσωστών που παρουσιάζεται τη φετινή χρονιά, εξαιτίας του παρατεταμένου κλεισίματος των σχολών και της πανδημίας. Η έλλειψη ναυαγοσωστικού ανθρώπινου δυναμικού θέτει σε  άμεσο κίνδυνο τη δημόσια ασφάλεια ενόψει του ανοίγματος της καλοκαιρινής περιόδου.

Η επαναλειτουργία των σχολών ναυαγοσωστικής, αποτελεί απαραίτητη συνθήκη για την αποφυγή ατυχημάτων, για τη διάσωση και ανάνηψη συμπολιτών μας,  καθώς οι ναυαγοσώστες  αποτελούν πολύτιμο σύμμαχο  της τοπικής αυτοδιοίκησης  στο έργο  της προστασίας των πολιτών. Μόνο ένας επαρκής αριθμός ναυαγοσωστών, άρτια εκπαιδευμένος μπορεί να συμβάλλει σε αυτή την κατεύθυνση.

Είναι αδιανόητο στη  χώρα μας με τόσα χιλιόμετρα ακτών, με αναρίθμητα νησιά και την άμεση σχέση του λαού μας με τη θάλασσα, καθώς και τους εκατομμύρια επισκέπτες κάθε καλοκαίρι, να μην πράξουμε τα δέοντα για την ασφάλεια των συνανθρώπων μας.

Επισυνάπτεται το σχετικό έγγραφο

Παρακαλούμε για την απάντηση και τις ενέργειες σας και να μας ενημερώσετε σχετικά

Οι καταθέτοντες βουλευτές

Θραψανιώτης Μανόλης

Βαρδάκης Σωκράτης

Ηγουμενίδης Νικόλας

Μαμουλάκης Χαράλαμπος

Ξανθός Ανδρέας

Πολάκης Παύλος

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble