Δευτέρα, 19 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήGOSSIPΚωνσταντίνου και Ελένης: Πιθανόν να γίνει ταινία!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Πιθανόν να γίνει ταινία!

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Είναι η κωμική σειρά που έχει αποτελέσει μέρος της ποπ κουλτούρας μας και κατέχει δικαιωματικά το ρεκόρ επαναλήψεων στην ελληνική τηλεόραση. Δεν είναι τυχαίο πως εδώ και δύο δεκαετίες μετά την πρώτη προβολή της σημειώνει εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης.

Ο λόγος για το θρυλικό “Κωνσταντίνου και Ελένης”, το οποίο όπως όλα δείχνουν οι δημιουργοί του έχουν μεγάλα σχέδια για την επιστροφή του. Ναι, δεν κάνουμε πλάκα, υπάρχουν πλάνα για την επιστροφή του εκρηκτικού διδύμου και μάλιστα…στη μεγάλη οθόνη!

mechanical adv 2021

Μέσα από τον πρωινή εκπομπή του Mega, “Πάμε Δανάη”, ο Άρης Καβατζίκης μετέφερε τις αποκλειστικές πληροφορίες που θέλουν τη δημοφιλέστατη σειρά να γίνεται ταινία. Οι δημιουργοί του, Χάρης Ρώμας και Άννα Χατζησοφιά έχουν θέσει τον εξής στόχο, με το project να βρίσκεται φυσικά σε πρώιμο στάδιο.

apostolakis adv 2

Ωστόσο, το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ρώμας, που υποδύεται φυσικά το έταιρον ήμισυ του πρωταγωνιστικού διδύμου, τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό, έχει προσεγγίσει την Ελένη Ράντου ώστε και αυτή να επιστρέψει στον εμβληματικό ρόλο της Ελένης Βλαχάκη. Μάλιστα, είναι πολύ κοντά στο να απαντήσει θετικά.

Ενδιαφέρουσες εξελίξεις για μια από τις πιο λατρεμένες σειρές γενικότερη της ελληνικής τηλεόρασης. Για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble