Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023

Εκτός εκλογών η Λατινοπούλου μετά από προσφυγή Μπογδάνου

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB

Εκτός εκλογικής αναμέτρησης τέθηκε η Αφροδίτη Λατινοπούλου και το κόμμα της, «Πατρίδα», με ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου, ενώ απορρίφθηκαν και πάλι ομοφώνα, τόσο οι προσφυγές του Ηλία Κασιδιάρη όσο και του Δημήτρη Μιχάκη με τις οποίες ο ένας στρεφόταν κατά του άλλου για το θέμα της ονομασίας των κομμάτων τους.

Η προσφυγή έγινε δεκτή, καθώς κρίθηκε πως υπάρχει «ονοματοκλοπή» και παράνομη ιδιοποίηση συμβόλου, από το κόμμα που έχει ιδρύσει αρχικά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και από το οποίο προερχόταν και η ίδια η Λατινοπούλου, έως την ημέρα της διαγραφής της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λατινοπούλου θα αλλάξει το όνομα του κόμματός της και θα κατέβει στις επαναληπτικές εκλογές.

NOVA

Λατινοπούλου: Η ραγδαία άνοδός μας ενόχλησε πολύ και πολλούς

Η πρώτη αντίδραση της Λατινοπούλου μετά το «κόψιμο» του κόμματός της από τις εκλογές, ήρθε μέσω ανάρτησης στο Instagram, στην οποία έδωσε ραντεβού για τις επαναληπτικές εκλογές.

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Η ανάρτηση της Λατινοπούλου: «Είναι γεγονός πως η ραγδαία άνοδός μας, ενόχλησε πολύ και πολλούς. Ραντεβού στις επαναληπτικές εκλογές με μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικοτητα! Είναι γνωστό πως ό,τ δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Σας ευχαριστώ όλους για την απίστευτη στήριξή σας».

Υπενθυμίζεται ότι χθες το κόμμα των Εμφιετζόγλου – Μπογδάνου «Πατριωτική Ένωση» αποκλείστηκε από τον Άρειο Πάγο   μετά από προσφυγή που κατέθεσε συνεπώνυμο κόμμα για «ονοματοκλοπή» και παράνομη ιδιοποίηση συμβόλου (σ.σ. Ήλιος της Βεργίνας).

Mechanical Solutions

Απερρίφθη η προσφυγή Μπογδάνου κατά Τζήμερου – Κρανιδιώτη

Παράλληλα, απερρίφθη η προσφυγή που κατέθεσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κατα της “Εθνικής Δημιουργίας” των Τζημερου – Κρανιδιώτη. Την σχετική ανακοίνωση εκανε ο Φαηλος Κρανιδιώτης στο Twitter.

“Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την γελοία προσφυγή Μπογδάνου κατά της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. Ίσως τώρα μάθει να ξεχωρίζει τις εμπορικές επιχειρήσεις από τα πολιτικά κόμματα. #ΕΘΝΙΚΗ_ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ” έγραψε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα ο Θάνος Τζημερος είχε αποκαλύψει  πως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κατέθεσε προσφυγή στο ανώτατο δικαστήριο κατά της «Εθνικής Δημιουργίας», υποστηρίζοντας ο τίτλος «Εθνική Δημιουργία» του ανήκει καθώς τον έχει κατοχυρώσει στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας ως εμπορικό σήμα.

«Ως Κωνσταντίνος Μπογδάνος έχω εμπνευστεί, έχω καταθέσει και έχω νομίμως κατοχυρώσει το όνομα Εθνική Δημιουργία, το οποίο οι ανωτέρω αντιποιούνται, προκειμένου να κατέλθουν στις επερχόμενες εκλογές και το χρησιμοποιούν ενώ γνωρίζουν ότι είναι αποκλειστικά δικό μου δημιούργημα. Εγώ κατέρχομαι στις παρούσες εθνικές εκλογές σε συνεργασία με το κόμμα Πατριωτική Ένωση – Πρόεδρομος Εμφιετζόγλου αλλά ο κόσμος που θα προσέλθει, μπορεί να παραπλανηθεί και να ψηφίσει Εθνική Δημιουργία, θεωρώντας ότι συμμετέχω και εγώ στον συνασπισμό αυτό λόγω της διαφήμισης αλλά και της συμμετοχής μου στην εξαγγελία του. Η κατοχύρωση στο όνομά μου του εμπορικού πλέον σήματος Εθνική Δημιουργία, είναι κάτι που δυστυχώς δεν εμπόδισε τους ανωτέρω από το να το ιδιοποιηθούν και να στηρίξουν τον εκλογικό τους αγώνα σε ένα αποκλειστικά δικό μου όνομα» υποστηρίζει μεταξύ άλλων ο κ. Μπογδάνος ζητώντας «τη μη ανακήρυξη του συνασπισμού» των Τζήμερου – Φαήλου Κρανιδιώτη.

Προσφυγή Τζήμερου – Κρανιδιώτη κατά ΚΚΕ

Την ίδια στιγμή ωστόσο προσφυγή στο ανώτατο Δικαστήριο κατέθεσε και η «Εθνική Δημιουργία» των Τζήμερου – Κρανιδιώτη κατά του ΚΚΕ υποστηρίζοντας πως δεν πληροί τους όρους του άρθρου 29 του Συντάγματος και πως «Η οργάνωση και η δράση του δεν εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος. Περιμένουμε την απόφαση».


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button