Εκλογές 2014

Υποψήφιος Δήμαρχος στην Σητεία ο Νίκος Κουρουπάκης

Για μια ακόμα φορά, την υποψηφιότητα του στις προσεχείς εκλογές στο Δήμο Σητείας ανακοίνωσε ο πρώην Δήμαρχος κ Νίκος Κουρουπάκης στην διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Πολύκεντρο Σητείας.

Παρουσία στελεχών της δημοτικής του κίνησης αλλά και φίλων του ο κ. Κουρουπάκης αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της τοπικής κοινωνίας και θα είναι εκ νέου υποψήφιος, δίνοντας παράλληλα το στίγμα τόσο της θεωρίας του για τα αυτοδιοικητικά δρώμενα όσο και των γενικών αξόνων του προγράμματος το οποίο θα ανακοινώσει το επόμενο χρονικό διάστημα.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button