ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Προβληματισμός στην Αρχιεπισκοπή για την υπουργοποίηση του Νίκου ΦίληΗ ανάληψη από τον κ. Νίκο Φίλη του χαρτοφυλακίου της Παιδείας και των Θρησκευμάτων έφερε έντονο προβληματισμό στους κόλπους της εκκλησνίας. Και αυτό διότι ο κ. Φίλης από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, τον περασμένο Μάιο είχε καταφερθεί με οξύτατες δηλώσεις κατά της μεταφοράς του λειψάνου της Αγίας Βαρβάρας σε νοσοκομεία και τότε έγινε ο πρώτος καβγάς ανάμεσα σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της Εκκλησίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την «Καθημερινή», η Αρχιεπισκοπή Αθηνών δεν θέλησε να σχολιάσει χθες την υπουργοποίηση Φίλη, περιμένοντας τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης, καθώς και την αναμενόμενη επίσκεψη του υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων στον αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ωστόσο, οι δηλώσεις του Μαΐου είναι νωπές. Χαρακτηριστικά, ο κ. Φίλης έκανε τότε λόγο για εμπόριο λειψάνων.

Ο κ. Ιερώνυμος, σε μία από τις ελάχιστες φορές που σχολίασε δηλώσεις κυβερνητικών αξιωματούχων, είπε: «Ακούγονται διάφορα σχόλια από διαφόρους, επισήμους και μη. Δεν θέλω να σχολιάσω, τα αφήνω να περάσουν. Γι’ αυτά θα μιλήσει η Ιστορία. Θα ήθελα όμως να πω ότι κυρίως αυτοί οι άνθρωποι είναι άνθρωποι των λόγων και τα λόγια μάς έχουν κουράσει. Τα λόγια έφεραν αυτόν τον τόπο σε αυτήν την κατάσταση, γιατί έλειψε ο Λόγος. Χρειαζόμαστε Λόγο και όχι λόγια».

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button