Εκλογές 2014

Υποψήφιος δήμαρχος Ιεράπετρας ο Γιώργος Προϊστάκης

Την επιθυμία του να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε ο νυν αντιδήμαρχος Ιεράπετρας  Γιώργος Προϊστάκης.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο  αρχιτέκτονας ουσιαστικά αυτοπροτάθηκε, στην διάρκεια συνάντησης που έγινε το βράδυ της Κυριακής μεταξύ μελών της  δημοτικής παράταξης «Νέος Δήμος Ιεράπετρας -Βλέμμα στο μέλλον» με επικεφαλής το νυν Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Σήφη Αναστασάκη. Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι τρέχουσες εξελίξεις και το μέλλον της παράταξης, όπως γράφει η ΑΝΑΤΟΛΗ .

Εκτενείς αναφορές έγιναν για θέματα λειτουργίας του Δήμου, τις αναπτυξιακές προσπάθειες στις οποίες προέβη όλο αυτό το διάστημα η παρούσα δημοτική αρχή, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίστηκαν στην εκτέλεση του δημοτικού έργου. Ύστερα από ευρεία συζήτηση, προέκυψε η αυτοπρόταση του Γιώργου Προϊστάκη,χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι έλαβε και το χρίσμα από την παράταξη.


kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button